Hvordan Slow Memory Loss

Som du alder, kan det hende du har mer problemer med hukommelsen. Det er mange faktorer som kan påvirke hukommelsen: tap av hjerneceller som følge av naturlig aldring, degenerative sykdommer som Alzheimers sykdom og demens, traumatisk hjerneskade og slag. Men det finnes måter å hjelpe avta naturlig hukommelsestap --- gjennom mental trening, et godt kosthold og holde hjernen din frisk. Husk at det tar en kombinasjon av gode hjernen vaner for å holde hjernen og hukommelsen fungerer. Du trenger
Sunn foodMental aktiviteter, som sudoku
Vis flere Instruksjoner
Hvordan Slow Memory Loss
en

Spis en hjerne-sunn diett. Akkurat som kroppen din trenger næringsstoffer og sunn mat for å holde i gang, så gjør hjernen din. Grønne grønnsaker, som grønnkål, har rikelig med vitaminer. Antioksidanter, hele korn, kalsium-rik mat og soyabønner også bidra til å holde hjernen på sitt beste. Omega-3 fettsyrer, som finnes i fisk, bidra til å opprettholde hjernens funksjon.
2

Hold deg mentalt aktive. Dette kan virke som en no-brainer (pun intended), men hukommelsestap skjer på sitt raskeste når du ikke bruker hjernen din. Forhindre dette ved å gjøre mentale spill, som sudoku oppgaver. Selv noe så enkelt som å lese en bok kan engasjere ditt sinn og hjelpe deg å huske.
3

Bruk minne teknikker. Bruker forskjellige teknikker for å hjelpe hukommelsen og holde det gående. En teknikk er chunking --- dette mål din arbeidshukommelsen, som er minnet du bruke til å lagre telefonnumre og annen informasjon du vil bruke den umiddelbart. I stedet for å huske ett nummer om gangen, gruppere dem sammen på en meningsfull måte. Den gjennomsnittlige arbeidstiden minne holder sju elementer, pluss eller minus to. Men med chunking, kan du øke dette antallet godt inn doble sifre.
4

Hold styr på ting. De største klage folk har om hukommelsestap er at de kan ikke synes å huske noe de trengte å kjøpe, et sted de måtte være, og så videre. Ha en liste eller en notatbok hendig. Når det er noe du trenger å huske eller gjøre, så skriv det ned. Etter en stund, vil du merke at du ikke glemmer så mye som du pleide.
5

Lær til din fordel. Hver person lærer en annen måte. Noen vil kanskje lærer best med en auditiv stimulans, mens en annen person trenger en visuell stimulans. Tenk på hvordan du lærer best. Når du regne ut din læringsstil, bruke den til å hjelpe hukommelsen. Hvis du er en visuell elev, mentalt bilde hvert element du trenger å huske, så husker at bildet senere. Hvis du lærer best ved å lytte, bruke en båndopptaker.

helse

· Om Baby Allergi 
· Life Cycle of Trematoda 
· Årsaker til Prediabetes
· Positivt og ulemper med å fjerne metall stang plater fra Body 
· Slik lindrer ligament smerter 
· Hvordan få en kopi av et HLR sertifisering kort 
· Er du en kandidat for vekttap kirurgi? 
· Hvordan lage aromaterapi olje for hodepine 
· Definer selvtillit 
· Permanent behandling for diabetes