Hvordan identifisere en brukket arm

Jo raskere du har en brukket arm ivaretatt, jo raskere vil det gro. Bruk denne fremgangsmåten for å finne ut om du eller noen andre har brutt en arm. Instruksjoner
en

se etter hevelse. Hevelse er en vanlig indikator på et brukket bein. Hevelse presenterer på stedet der bruddet skjer. Området rundt hevelse kan også føle seg varm. Dette skyldes den økte mengden av blod i området på grunn av hevelsen.
2

Kontroller at armen kan bevege seg. Mangel på mobilitet indikerer mulige nerveskader. Flere indikatorer på nerveskader fra et brukket bein er prikking og nummenhet.
3

Identifisere noen misdannelse. Bruk den andre armen som en veiledning. Kontroller at begge armene kamp. Bend der armen skal være indikerer rett et brukket bein.
4

Kontroller det er ingen skadet hud. Det er mulig at benet punktert huden og stikker ut. Det er også mulig at den brøt huden, men ikke stikker ut. Uansett må blødningen bli bremset og en ambulanse skal kalles, eller den personen kjørt til sykehuset umiddelbart.
5

Gauge smerte nivå. Identifisere noen sterke smerter. Vedvarende smerte er også en måte å identifisere en brukket arm, selv om ikke alvorlig.
6

Test armen for svakhet. Har den personen hente noe og holde den, og løft det opp både med armen opp og ned. Svakhet kan tyde på et brukket bein.

helse

· Eating Out At The Olive Garden telle kalorier The 100 Calorie Way 
· Hva er nevralt mediert hypertensjon? 
· Hvor å Feilfri Vernebriller 
· Rett tennene med Invisible bukseseler 
· Hva Services trenger tjenestehunder gi? 
· Medisinske symptomer på en hjernesvulst 
· Hvordan lage Lege Reklame mer effektiv og kostnadseffektiv 
· Hvordan behandle hodelus med Nix 
· Hvordan skal fungere godt med psykiske lidelser 
· How To Lose Fat Legs? Her er The Truth