Kan du ha en Fracture & Still beveger håndleddet?

En håndleddsbrudd oppstår når en av de åtte bein i håndleddet sprekker. Det er mulig å ha et håndleddsbrudd og ikke skjønner det fordi du kan være i stand til å bevege håndleddet. Symptomer

Du kan oppleve plutselige smerter, blåmerker, synlige misdannelser og hevelse. Noen ganger kan en håndleddsbrudd kan føre til begrenset bevegelse i håndleddet, hendene, tommelen eller fingrene.
Årsaker

fleste håndleddet frakturer er forårsaket av fallende på en utstrakt hånd, men vold, idrettsskader og andre ulykker kan også føre dem. Uavhengig av årsak og evne til å bevege håndleddet, hvis den er brukket bør du bremse det ved hjelp av en skinne for å unngå ytterligere skade.

Risikofaktorer

osteoporose, dårlig ernæring, deltakelse i idrett, høy alder, blir postmenopausal, og redusert muskelmasse øke risikoen for et håndleddsbrudd. Et brudd i en svekket bein kan resultere i hånden henger slapt uten bevegelse mulig.
Diagnose

Diagnose innebærer vanligvis en fysisk eksamen, demonstrere evnen til å bevege håndleddet hvis mulig, et sett med røntgenbilder og en diskusjon om hvordan skaden skjedde. I et begrenset antall tilfeller, kan legen bestille CT eller MRI.
Behandlinger

Vanligvis er en støpt eller skinne som brukes til å holde området immobile og tillate håndleddet til å helbrede. En alvorlig håndleddsbrudd kan kreve kirurgi for å reparere beinet.

helse

· Hva er gode porsjoner til måltider? 
· Typer av falske tenner 
· Low-Energy Foods
· Nutritional Healing for spinal plater 
· Kronisk Endometritt Behandling 
· Hvordan Provacyl, HGH Energizer, GHR1000, Sytropin, GenFX Og Genf20 kan være st…
· Slik Lavere Triglyserider Med Diet 
· Botemidler for klemte nerver 
· Hva er Red marine alger brukes til? 
· Å miste håret etter kirurgi