P-piller og Cardiovascular Disease

En rekke medisiner på markedet i dag vil føre til en eller flere bivirkninger som involverer det kardiovaskulære systemet. Noen legemidler kan faktisk føre til at du lider av tilstander som høyt blodtrykk og hjertesykdom. Et slikt legemiddel er p-piller, spesielt de orale prevensjonsmidler som inneholder østrogen. High Blood Pressure

En av de potensielle bivirkninger av p-piller er utvikling av høyt blodtrykk. Ofte referert til som hypertensjon, ser dette spesielt hjerte-og karsykdommer en høyde i både systolisk og diastolisk blodtrykk på over 120 mm /HG og 80 mm /HG, henholdsvis. I forhold til p-piller, får medisiner hormonelt blodårene til å begrense, begrense sirkulasjon og økende press på arterier og vener.
High Blood Cholesterol
p Det er også potensialet for en opptrapping av kolesterolet gjennom langvarig bruk av p-piller. Som du tar disse pillene hver dag, kan de øke nivået av "arterie-tilstopping plakk" i blodet, nemlig innenfor disse fartøyene leverer blod til beina og til og med hjernen. Denne opptrappingen i kolesterol kan føre til at blodårene til tidlig smal og hardere, begrense blodtilførselen til disse områdene av kroppen.
Åreforkalkning

Ofte følger høyden i blod kolesterol samt blodtrykk er den kardiovaskulære tilstand av aterosklerose. Når du tar p-piller, du øker sjansene dine for å akkumulere fettavleiringer sammen din arterielle vegger, noe som kan begrense skipene og hindre blodstrømmen. Dette kan føre til en økt risiko for hjertesykdom, hjertesvikt og hjerneslag.
Blodpropp

Mens clotting av blodet ditt er ofte en viktig del av healing sår og skader, kan langvarig bruk av p-piller øker sjansene for å utvikle en unormal blodpropp. Når dette skjer, er det ikke en reaksjon på en skade, det i hovedsak danner ut av ingenting. Dette kan føre til blokkering i den berørte blodåre, noe som reduserer blodtilførselen til et organ og påvirke sin totale funksjon.
Hjertesykdom

P-piller kan også øke risiko for utvikling av hjertesykdom, som ikke er en eneste tilstand, men en gruppering av lidelser som påvirker blodkar og hjerte. For det meste, innebærer hjertesykdom på grunn av piller vanligvis en forsnevring av arteriene som påvirker funksjonen av hjertet, noe som reduserer transport av både oksygen og næringsstoffer. Dette kan føre til problemer som hjertesvikt, angina eller arytmi.

helse

· Lemonade Diet Vekttap 
· Typer Røykfri Cigarettes 
· Hvordan ta den 7 dagers detox 
· Kegel Vekter Fordelaktig Devices å forbedre bekkenbunnsmuskulaturen 
· Kreft Effekt av Acid Reflux 
· Hvordan Heal en Trakk Muscle Raskere 
· Missouri lover om Medicaid for Nursing Home Care 
· Hvordan beregne Body Fat hjemme 
· Botemidler for telogen effluvium 
· Oil of Oregano & Tooth Pain