Hvordan sjekke Triglyserider & Kolesterol hjemme

Kolesterol og triglyserider er to typer fett som er nødvendig for livet. Kolesterol er nødvendig for fremstilling av hormoner, produsere vitamin D og bygge cellemembraner. Triglyserider er fettsyrer som gir energi til cellene. For mange mennesker, kan ha for mye kolesterol og triglyserider i blodet være livstruende. Høyt kolesterol og triglyserider er knyttet til hjertesykdom og slag. Hvis du er bekymret for høyt kolesterol og høye triglyserider, kan du følge noen enkle trinn for å sjekke nivåene hjemme. Instruksjoner
en

kjøpe et hjem triglyserider og kolesterol test kit. De er tilgjengelig online og på de fleste stoff butikker. Legen din kan være i stand til å anbefale en pålitelig kit for hjemmebruk.
2

Kontroller emballasjen for nivået av nøyaktighet før du kjøper et hjem test kit. Triglyserider og kolesterol hjemmetestsett bør ha minst en 95 prosent nivå av nøyaktighet og være godkjent av FDA.
3

Sørg for å lese instruksjonene nøye på triglyserider og kolesterol hjemme test kit før tegning blod. Dobbeltsjekke retninger for fastende krav; mange hjemmetestsett for triglyserider og kolesterol krever fasting 10 til 12 timer før testing
4

Følg kit veibeskrivelse til stikke fingeren for bloddråper.. Mest triglyserider og kolesterol tester krever flere dråper blod. Langfingeren er vanligvis det beste stedet å trekke blod.
5

Rengjør finger du skal stikke med gasbind og alkohol.
6

Prikk finger i henhold til retninger, og plasser blodprøve på bånd eller i oppsamlingsenheten av test kit.
7

Sjekk resultatene. Triglyserider og kolesterol resultater er vanligvis vises på en lett-å-lese-skjerm. Noen kits kan ta opptil 10 minutter å avdekke resultater.
8

Les tabellen på de hjemme test kit retninger for sikker triglyserider og kolesterol teller. Sammenlign triglyserider og kolesterol resultater.
9

Oppsøk lege så snart som mulig hvis triglyserider og /eller kolesterol resultater er høyere enn normalt. Triglyserider som er høyere enn 150 mg /dl og kolesterol som er høyere enn 200 mg /dl er vanligvis betraktet som usikre.

helse

· Hvordan håndtere skyld 
· Bivirkninger av Cymbalta 
· Slik fjerner en Ant Fra Ear Canal 
· Vitaminer for Lår Muscle Pain 
· Bivirkninger av Imdur 
· Hva er SureSmile? 
· Hvordan takle Ufrivillig 
· Betent prostata symptomer 
· Ear Popping Symptomer 
· Eldre kvinner Symptomer på depresjon