Slik konverterer mg /dl til mmol /l Triglyserider

Triglyserider er molekyler av fett lagret i kroppen vår. Høye mengder av triglyserider i blodet vårt, noen ganger merket som "serum triglyserider" i lab-rapporter, kan være relatert til høyt kolesterol og diabetes. I USA, er mengden av triglyserider i blodet målt etter vekt og rapporteres i milligram per desiliter (mg /dl). Verdens-standarden, er imidlertid å måle triglyserider med telling og rapportere resultatet som millimol per liter (mmol /L). Et mole er en måte å telle hvor mange molekyler av en substans til stede. Du trenger
triglyseridnivå
Kalkulator
Vis flere instruksjoner
en

Divide etter 88.57. Å konvertere en triglyserid måling fra mg /dl, må du dele lesing av 88.57. For eksempel er et triglyserid lesning av 160 mg /dl som tilsvarer 1,81 mmol /L. (Beregnet som 160/88.57.)
2

multiplisere med 88,57. Å konvertere en triglyserid leser fra mmol /L til mg /dl multipliserer målingen ved 88.57. For eksempel er et triglyserid verdi på 2,8 mmol /L ekvivalent med 248 mg /dl. (Beregnet som 2,8 multiplisert 88.57.)
3

forstå tallene. The American Heart Association sier at et triglyserid resultat på mindre enn 150 mg /dl er normalt. En avlesning på 150-199 mg /dl er ansett for å være forhøyet, og 200-499 mg /dl er høy. Et resultat på 500 mg /dl eller mer er svært høy.
4

Vær oppmerksom på at dette er en tilnærming. Disse konverteringene kan innebære noen ganske lange desimaler, så det er viktig å huske at når du konverterer fra en måling til en annen resultatet ikke kan være nøyaktig.
5

Husk dine naboer. USA er det eneste landet til å bruke mg /dl måling. Når du skriver en artikkel eller innlegg på et fellesskap forum som kan leses av folk utenfor USA, regnes det som høflig å referere til både mg /dl måling og standard mmol /L måling.

helse

· Herpes Symptomer på nesen 
· Høyer Sling Instruksjoner 
· Is Back Pain Problemer forårsaket av dårlig holdning eller muskel Strain? 
· Pain Relief i eldreomsorg 
· Workout Rutiner Rutetider som passer inn med din livsstil 
· Misbruk av acepromazin 
· Slik Fortell om du har blitt infisert med Kjønnsvorter eller genital Herpes 
· Kinesiske rettsmidler for Chronic Skrumplever 
· Hva slags mat inneholder Biotin? 
· Herbal Behandling for polycystisk nyresykdom