Bivirkninger av Gemfibrozil

Gemfibrozil er en reseptbelagt medisin som brukes i behandlingen av høye kolesterolverdier. Medikamentet er klassifisert som et fibrat medikament, som er en gruppe av legemidler til behandling av en rekke metabolske forstyrrelser. Det er ment å bli tatt sammen med en ernæringsmessig og balansert kosthold, samt regelmessig mosjon. Det virker til å senke både kolesterol samt triglyserider i blodet. Som med alle medisiner, er det noen mulige bivirkninger som kan oppstå på grunn av å ta Gemfibrozil. Vanlige bivirkninger

Disse bivirkningene er vanligvis ikke noe å bekymre seg for, som de pleier å forsvinne når kroppen blir vant til legemidlet. Men hvis bivirkningene somle eller blir verre, bør du kontakte lege om saken. Disse bivirkningene er hodepine, kvalme, dårlig fordøyelse, uskarpt syn, svimmelhet, diaré, gass, kaster opp, utmattelse og magesmerter.
Alvorlige bivirkninger

I situasjoner med alvorlige bivirkninger, er det avgjørende å raskt søke legebehandling. Noen potensielt skadelige bivirkninger av Gemfibrozil inkluderer kvalme, muskelsmerter, diaré, svakhet, alvorlig eller langvarig magesmerter og ømhet.

Allergiske reaksjoner

Allergiske reaksjoner er også vurdert å være alvorlige bivirkninger av Gemfibrozil, så det er viktig å umiddelbart få medisinsk hjelp hvis følgende symptomer på en allergisk reaksjon på Gemfibrozil er kjent: problemer med å puste, tetthet i brystet, hevelse av tungen, leppene, munnen og ansiktet, hudutslett, kløe og bryte ut i elveblest.
Advarsler

Gemfibrozil er ikke et egnet medikament for alle. Folk som bør unngå å ta dette stoffet omfatter de med ekstrem nyresykdom, leversykdom og galleblæren sykdom. De som tar medisin Repaglinide er også frarådes å bruke Gemfibrozil.
Overdose
p Hvis en overdose av Gemfibrozil er mistenkt, umiddelbart søke medisinsk hjelp. Noen symptomer på potensiell Gemfibrozil overdose inkluderer muskel-og leddsmerter, kvalme, magekramper, diaré og oppkast.

helse

· Misoprostol & Side Effects 
· Special Needs læringsverktøy 
· Slik tester frekvensområdet Headphones
· Oppskrift Of Lemon Detox Drink: A Perfect Detox Diet 
· Hva er definisjonen for fysisk handikappede? 
· Stage 4 Ovarian Cancer Forventet levealder 
· HiTech loven & HIPAA 
· Hvordan bli kvitt jordekorn Naturligvis 
· Kvitte seg med gjær 
· Arthritis Natural Pain Relief - Nyttige tips, er Dos and dont