Stage 4 Ovarian Cancer Forventet levealder

Stage 4 eggstokkreft er ikke kureres. Eggstokkreft er en farlig kreft, fordi det er asymptomatisk og er ofte ikke diagnostisert før det er i de avanserte stadier. Mellom 2000 og 2010 har satsene for diagnose av kreft i eggstokkene holdt seg relativt stabil, med en nedgang på mindre enn 1 prosent årlig i antall kvinner diagnostisert. Dødeligheten og levealder har vært stabil. Stage IV Ovarian Cancer

Stage IV (any T, noe N, M1) er den mest avanserte stadium av eggstokkreft. På dette stadium av kreft har spredd seg til innsiden av leveren, lungene eller andre organer som ligger utenfor bukhulen. Bukhulen, eller bukhulen er området omgitt av bukhinnen, en membran som linjer den indre del av magen og dekker det meste av dets organer. Finne eggstokkreft celler i væsken rundt lungene (kalt pleuravæske) er også bevis for stadium IV sykdom.
5-års overlevelse

levealder priser er bestemmes i kreft ved å se på 5-års overlevelse for pasienter diagnostisert med et visst stadium av kreft. Den type kreft og scenen bestemme overlevelse og levealder. Fem-års overlevelse, for eggstokkreft og andre kreftformer, står for faktorer som urelaterte årsaker til død, da gir statistikken på 5-års overlevelse. Vanligvis, hvis pasientene leve for de fem år etter diagnose, dødelighet forårsaket av kreft faller dramatisk.

For stadium IV eggstokkreft, er 5-års overlevelse 17,5%.


levealder

Ifølge en studie publisert i Annals of Internal Medicine, er median levealder for pasienter med sent stadium eggstokkreft 2,95 år. Studien er basert på de forventede fem-års overlevelse og en gjennomsnittlig overlevelse på 1,97 år hos pasienter i alderen 54 som ble diagnostisert med Stage IV eggstokkreft. Pasienter diagnostisert med Stage jeg hadde II eller III som sykdommen utviklet seg til Stage IV ytterligere ett år lagt om til median levealder fordi progresjon fra fase I til Stage IV ble antatt å ta i gjennomsnitt ett år.

Survival priser By Year

Ifølge studier i Annals of Medicine, den relative overlevelsen bedret over tid for de som er i Stage IV. For dem diagnostisert med Stage IV brystkreft, overlevelse mer enn tredoblet for hvert år som tidligere med en 17% overlevelse i det første året opp til en 56% overlevelse for pasienter som bodde fem år med sykdommen. Ifølge deres analyse av 5-års overlevelse, var overlevelsen for pasienter 1 år etter diagnosen Stage IV 17%. For pasienter fortsatt i live etter ett år, var overlevelsen for det andre året 24%. Det tredje året, økte overlevelsen for resterende pasientene til 30%, det fjerde året, 47%, og den femte år, 56%.
Survival Statistikk

Kun 19% av alle eggstokkreft tilfeller er diagnostisert i stadium I eller Stage II. 75% av pasienter diagnostisert med eggstokkreft er diagnostisert med Stage III eller Stage IV eggstokkreft. Den fem års overlevelse for eggstokkreft har bare økt 8% 1975-2009, og eggstokkreft har vært den femte ledende kreft-relaterte dødsårsaken hos kvinner siden 1999.

helse

· Symptomer på Bekhterevs sykdom 
· Topp 10 Enkel måte å leve lenger 
· Sundown Syndrome hos eldre 
· Hvordan rense en Crystal 
· Botemidler for derealisasjon 
· Sacroiliac Joint Pain forårsaket av Auto Ulykker 
· Raske fakta for Adult Critical Care 
· Definisjon av Bee Pollen 
· Hva du skal ta for tegn og symptomer på overgangsalder 
· Hvordan Stopp grønne alger Fra vokse på Nord Foundation of House