Om Magesekken Flu

Viral gastroenteritt, ellers kjent som magen influensa, er betennelse i magen og tarmene. Forårsaket av et virus, er det ofte forveksles med influensa bug, men faktisk er forårsaket av ett av en rekke virus inkludert rotaviruses og astroviruses. Selv om symptomene ligner på salmonella eller matforgiftning, blir disse effektene forårsaket av bakterier ikke et virus. Magen influensa kan selv-diagnostisert, eller hvis symptomene er plagsomme eller alvorlig, vil en leger 'besøk med en resulterende avføringsprøve fastslå den eksakte årsaken eller belastning av viruset angripe den enkeltes system. Betydning

For folk flest, gastroenteritt avtar og folk kan komme uten å se en lege. Men hvis symptomene ikke er behandlet og den enkelte forbruker ikke nok væske for å erstatte de tapte, kan magen influensa slå inn i en alvorlig sak. Folk som immunsystemet består på grunn av alder eller kronisk sykdom kan trenge å bli innlagt på sykehus for å hindre dehydrering. Spesielt farlig for eldre eller barn, forebygging av sykdommen er avgjørende i å beskytte deres generelle helse og vitalitet.
Time Frame

magen influensa vanligvis introduserer seg selv i løpet av en en-til to-dagers periode med milde symptomer, etterfulgt av alt fra én til ti dager med symptomer, avhengig av hvilken viral familien er ansvarlig for sykdommen. De fleste føler seg bedre innen et par dager så lenge de aktivt erstatte væske tapt under den verste av symptomene.
Egenskaper

magen influensa er vanlig anerkjent av tilstedeværelsen av diaré og oppkast. Mye som influensa, kan en person også lider av hodepine, feber og kramper. En generell følelse av tretthet betyr vanligvis de som lider er sengeliggende eller tatt ut av sin normale rutine for et par dager til en uke.
Effects

Dehydrering og tretthet er de to største effektene fra oppkast og diaré assosiert med magen influensa. Kramper og feber kan også være assosiert med sykdommen. Disse symptomene kan behandles med over-the-counter influensa rettsmidler.
Forebygging /løsning

Selv om det er ingen vaksine tilgjengelig for magen influensa, det er vaksiner i verk for å hindre alvorlig diaré på grunn av en rotavirus hos spedbarn og barn. Ellers dreier behandling for gastroenteritt rundt utskifting av væske tapt på grunn av symptomene. Vanligvis folk bruker over-the-counter produkter som Gatorade å erstatte tapte elektrolytter, og drikke rikelig med væske for å løse dehydrering bekymringer. Antibiotika har ingen effekt på magen influensa.

Forebygging er like enkelt som å vaske hendene. Dette er spesielt viktig for personer som har mye kontakt med andre, for eksempel de som jobber i service bransjen eller helsevesenet feltet.

Noen hjemme rettsmidler eller tips er nyttige i behandlingen av sykdommen. Vanlige tips omfatter enkle ting som å spise kjeks og drikke ingefær te. Når du er på bedringens vei, kan spise yoghurt hjelpe deg å få fordøyelsessystemet tilbake oppe og går igjen, så hjelper det å erstatte de gode bakteriene som trengs for å fordøye maten. Hold for å fjerne væske under sykdom, men når du er tilbake på fast føde, tilsett litt yoghurt.

helse

· Loose vekt på en naturlig prosess 
· Hvordan helbrede og forebygge Blemmer 
· Hvordan lage en urte-te for fordøyelsen 
· Stress og depresjon hos menn Vs. Kvinner 
· Par Terapeut NY forstå behovet for Healthy Relation 
· Jadeite helbredende egenskaper 
· Lindre ryggsmerter 
· Hva er B12 skudd brukes til? 
· Coconut Oil Farer 
· Walking Fordeler Mind, Body And Soul