Hvordan stoppe en kald sår Med Aspirin

Cold sår er røde blemmer på eller rundt leppene dine. De er vanlige, men det er ingen kur for dem. Forkjølelsessår aldri skje på en god tid, men de synes å skje i tider når du er i ferd med å gå til en hendelse eller har bilder tatt. De fleste behandlingene ta noen dager eller lenger. Men når du føler en kald sår kommer på at du kan stoppe det med aspirin. Du trenger
Aspirin
Pill crusher
Liten skål
Band-aid
Vis flere instruksjoner
en

Vær på utkikk etter en sår. Selv om du vanligvis ikke vet når de vil inntreffe, vil du føle en kløe eller prikking før den kalde sår dukker opp helt. Jo tidligere du kan finne det ut jo raskere du kan stoppe det med aspirin.
2

Bruk en pille crusher å knuse en aspirin. Tømme granulater i en liten bolle.
3

Bland knust aspirin med en dråpe vann. Bruk en liten mengde vann i en tid og bland godt med en gaffel. Slutte å tilsette vann når du har en lime-lignende blanding. Hvis du legger for mye vann, må du knuse et annet aspirin og legger til at å lage en lime.
4

Vask ansiktet og kalde sår området grundig med en mild såpe. Påfør aspirin lim blandingen til den kalde sår. Gni en liten mengde inn i den kalde sår. Pat mer av aspirin blandingen på den kalde sår med fingeren. Legg så mye du kan.
5

Sett et stort plaster over kalde sår og aspirin lim. Bandasjen skal være akkurat stor nok til å dekke den kalde sår området.
6

La den stå på over natten (eller i løpet av dagen hvis det er morgen). Vask den av når du våkner opp (eller er klar til å gå til sengs). Gjenta denne prosessen til den kalde sår forsvinner. Tiden det tar vil avhenge av hvor ille den kalde sår er.

helse

· Hvordan lese mat etiketter 101 
· Skateboarding Safety Rules 
· Hvordan behandle en UTI 
· Toalett Safety for eldre 
· Natural Back Pain Relief og vondt i ryggen hjem rettsmidler 
· Benign prostatahyperplasi - Symptomer, kosthold og en annen behandling for BPH 
· Hva er de fem stadier av depresjon? 
· Progesteron nivåer i menn 
· Hvordan bruke positive affirmasjoner til Get What You Want 
· Mini Facelift Vs. Standard Facelift