Hvordan behandle svineinfluensa

Hvis du har vært å se på nyhetene, har du kanskje lagt merke til den siste panikk knyttet til nyheten om at svineinfluensa er påvist i USA og Mexico. Dette influensa er en kombinasjon av en rekke mer vanlige influensa stammer og den fryktede fugleinfluensa. Selv om denne influensa har vært ansvarlig for noen dødsfall i Mexico, er det ikke tid til å få panikk. Denne influensa er for tiden behandles med noen medisiner på markedet i dag. Instruksjoner
en

Pay AttentionIf du mistenker at du har svineinfluensa, ta hensyn til dine symptomer. Hvis du har grunnleggende kaldt symptomer som rennende nese eller hoste, bare behandle som du ville regelmessig med sengeleie, væske, og kaldt medisiner
2

Stay HomeStay hjem fra jobb eller skole. Dette viruset er svært smittsomt. Ikke gå inn i arbeid eller sende barna til skolen hvis du mistenker at du er syk. Det er viktig at folk som er syke bidrar til å inneholde svineinfluensa ved å forbli så isolert som mulig.
3

Monitor symptomsIf du får mer alvorlige symptomer assosiert med svineinfluensa, får legen umiddelbart. Se opp for mer alvorlige symptomer på viruset som smerter i brystet eller magen, svimmelhet som kommer plutselig, kortpustethet eller å ha et problem med å puste, føler plutselig forvirret eller diaré eller oppkast. Små barn kan ha en blåaktig farge på huden sin, og har feber med en tilhørende utslett.
4

antivirale og MedicinesAsk legen din om oseltqamivir og zanamivir. Disse er legemidler som kan anvendes for å behandle og muligens forhindre svineinfluensa. I tillegg, hvis du har kontrakt Swine Flu, har Tamiflu og Relenza vist noen effekt i bekjempelsen av viruset. Disse må tas innen to dager etter smitte for å fungere.

helse

· Kjønn Utvalg Techniques 
· Bivirkninger av androgen deprivasjon 
· Hvordan å miste Belly Fat Etter Kids 
· Høye nivåer av østrogen & Bruk Fruktbarhet narkotika 
· Sinus hulrom Sykdommer 
· Hvordan kan hodelus bli sendt til hverandre? 
· Hva er en diagnostisk vurdering? 
· Behandling av migrene hodepine 
· Historien om kjemoterapi 
· Herbal rettsmidler for akne som gir deg Clear Smooth Skin