Hva er fordelene med Ginger Tea for en kald?

Moderne medisinsk vitenskap har en tendens til å se ned på den naturlige, homøopatiske midler som mennesker har stolt på i tusenvis av år. Imidlertid er det medisinske miljøet begynner å gjenopplive tradisjonelle naturlige rettsmidler som ingefær, som er en viktig del i behandlingen av tilstander som kvalme, urolig mage, forkjølelse og influensa. Ingefær fordeler er naturlig, men du må være forsiktig når du bruker den i hjemmet rettsmidler. Historie

Ginger root har vært brukt i tusenvis av år i Asia og India for å behandle mage og fordøyelsessystemet problemer, samt for generelle matlaging formål. Ingefær er opprinnelig fra Asia, men kan dyrkes overalt hvor det er et fuktig, tropisk miljø. Dette gjør det til en billig og naturlig alternativ for behandling av kaldt symptomer. I dag kan det bli funnet i mange dagligvarebutikker, apoteker og naturlig mat supermarkeder.
Fordeler

Ginger er tradisjonelt servert i flytende form når brukt medisinsk for å behandle kaldt symptomer. Dette bevarer oljer som finnes i ingefær rot som anses å være gunstig og gir dem mulighet til å belegge fordøyelseskanalen og lindre betennelser. Ingefær reduserer også kvalme, ifølge en studie publisert i "British Journal of anestesi". Denne studien fant ingefær for å være effektive i tilfeller av morgenkvalme, sjøsyke og kjemoterapi-indusert kvalme.

Former for Ginger

Ingefær kan tas i mange former. Det kan være makulert fra ingefær og gjennomsyret av varmt vann. Den kan bli pulverisert, blandet med vann og deretter kokt, slik at dampene kan inhaleres. Små flasker av de aktive oljer som finnes i ingefær kan kjøpes i drugstores. Ingefær kan også tygges som en tyggegummi. Visse former for inntak vil fungere bedre, avhengig av symptomene den er ment å lindre.
Ginger Bruk for Forkjølelse

The University of Maryland Medical Center anbefaler at voksne tar ikke mer enn 4 g daglig og at barn tar forholdsmessig mindre basert på deres vekt. For å lindre fordøyelsesproblemer som kvalme, dårlig fordøyelse og gass, ta det i flytende form. For å dempe oppkast, ta ingefær i pulverisert form. For kaldt symptomer, kan ingefær bli servert i form av te ved bløtlegging ingefær i varmt vann. For spesifikke anbefalinger og oppskrifter, følg linken til University of Maryland Medical Center nettstedet i Resources.
Hensyn

Selv om FDA har plassert ingefær på sin liste av stoffer "generelt anerkjent som trygge", kan ingefær samhandle med andre reseptbelagte eller reseptfrie medisiner og forårsake problemer. For eksempel, anbefaler University of Maryland Medical Center at de tar blodfortynnende medisiner snakke med lege før de tar ingefær for å lindre kaldt symptomer. Imidlertid konkluderte en studie publisert i april 2005 utgaven av "British Journal of Clinical Pharmacology" at ingefær ikke påvirke noen blod-tynnere.

helse

· Hvordan Gi en intramuskulær injeksjon 
· Naturlige kilder til vitaminer 
· Hvordan forstå roten kanalene 
· Hvordan gjenkjenne Synthroid bivirkninger 
· Sår og Acid Reflux hos barn 
· Den raskeste måten å finne en billig Eye Doctor 
· Fakta om Artrose 
· Hvordan skrive en Nursing Diagnosis 
· Generisk Viagra sparer du penger! 
· Naturlig Terapi For Joint Pain Relief