Hvordan behandle Apraksi

Apraksi er en motor-tale programmering lidelse som fører til problemer med å gjøre eller koordinere (sekvensering) de oral-motoriske bevegelser er nødvendige for å produsere og kombinere språklyder. Det er en utfordrende tilstand å behandle, men noen teknikker er effektive. Du trenger
Logoped eller språkpatolog
Vis flere Instruksjoner
Hvordan behandle Apraksi
en

Noen ganger, personer med ervervet apraksi gjenopprette på egenhånd , men det er viktig å merke seg at barn med utviklingsmessige apraksi ikke "vokse" tilstanden. Intens behandling og hjelp er vanligvis nødvendig og gir gode resultater.
2

Arbeide med en språkpatolog (SLP) kan være mye nyttig i behandling av et barn med apraksi. Ettersom to barn er de samme, er terapi generelt skreddersydd til det enkelte barn, og kan omfatte boring, conversational øvelser og rollespill.
3

I mer alvorlige tilfeller, en SLP kan innføre en kommunikasjon bord for barnet å skrive på å bygge bro over gapet mellom mangel på oral-motoriske ferdigheter og tale.
4

En av de viktigste aspektene ved å behandle et barn med apraksi er instilling en følelse av selvtillit og trygghet. Dette oppnås gjennom ros og oppmuntring av fagfolk og familiemedlemmer. Tale terapi fungerer best på konsert med forsterkning av familie og omsorgspersoner.

helse

· Hvordan behandle Utflod Med Naturmedisin 
· Vanlige tannproblemer og dens Cure Blant Kids 
· Hva er den gjennomsnittlige kostnaden for in vitro-fertilisering? 
· Hvordan forberede for First Aid & CPR Training 
· Hvordan finne ut om en lege er på en dårlig liste? 
· Epidural steroid injeksjon For Back Pain 
· Akupunktur Face-lift prosedyrer 
· Senior Care Products 
· Lær om Omega 3 EFA S 
· Hvordan kan Næringsstoffer Bli Miljøgifter i Vannmasser?