Hvordan forberede for First Aid & CPR Training

Første respondere er ansvarlig for å gi livreddende tiltak i en rekke kriser. Forberedelse til førstehjelp og HLR trening kan gi deg den beste sjanse til å beholde opplæring informasjon og føler seg mer komfortabel med de grunnleggende prosedyrer. Lære førstehjelp og HLR kan forberede deg med de grunnleggende ferdigheter nødvendig for å fungere i et rolig, betryggende måte, og vite hvordan de skal håndtere selv uten panikk kan gi ofrene en bedre sjanse til å overleve. Instruksjoner
en

Bekreft trening detaljer. Det kan være flere kurstilbud på forskjellige tider og steder for å imøtekomme både profesjonelle og layperson trening. Dette gjelder spesielt om sommeren og våren. Manglende startdatoen kunne resultere i at treningsøkten utsatt eller også koste deg en refunderes kursavgiften. Skriv ut en kopi av kurset detaljene for deg selv og din arbeidsgiver, hvis det er aktuelt.
2

Les over Førstehjelp og HLR trening retningslinjer. Bli kjent med læringsmålene og forventninger kan hjelpe deg å forbli fokusert under trening. Dette gjelder spesielt hvis du søker en sertifisering etter treningsøkten. Vær oppmerksom på at de fleste Førstehjelp og HLR kurs krever både skriftlige eksamener og analysert hands-on demonstrasjoner. Ta hensyn til lister over nødvendige materialer som er nødvendige for klassen, slik som kartotekkort eller en HLR maske.
3

Lær bakgrunnsinformasjon. Siden fokus for førstehjelp og HLR opplæring er å gi deg grunnleggende kunnskap og ferdigheter, kan enkelte emner ikke motta inngående forklaringer i timene. Det er lettere å forstå begrunnelsen bak visse handlinger hvis du vet hvordan kroppen reagerer under normale og nødsituasjoner. Gjøre deg kjent med anatomi og fysiologi kan gjøre etter Førstehjelp og HLR skritt virker nesten instinktive.
4

tilnærming til trening med et åpent sinn. Selv om du ikke bør helt glemme noen forkunnskaper, er det viktig å forstå at livreddende teknikker endre seg ytterligere kunnskap er oppnådd. Det kan også være forskjeller i tilnærming og teknikker mellom etater og selv mellom kursledere innenfor samme opplæring etaten. For eksempel, mens du kanskje har lært å fullføre HLR brystkompresjoner hjelp av en standard sats, kan den nye kursen foreslå å bruke kjente sanger som en guide for komprimering.
5

Skriv ned spørsmål til instruktørene. Inkludere spørsmål og bekymringer om gamle koner historier, hjem rettsmidler og "TV-medisin." For eksempel, er dette tiden for å spørre om det oppsiktsvekkende scene fra din favoritt handling show. Selv om TV-dramaer kan inneholde realistiske hendelser og prosedyrer, dette er ikke alltid tilfelle. Etterligne handlingene til din favoritt TV medic kan forårsake skade i en virkelig situasjon.

helse

· Voksing Off Your uønsket hår - Veldig smertefullt, men mer enn verdt det 
· Hva er sykepleie opptaksprøve? 
· Forstoppelse Pain Relief og forstoppelse Tarm Behandlinger 
· Hvordan redusere brystvev 
· Hvordan behandle hodelus Med cetaphil 
· Hva er Five Flower Remedy? 
· Issues in Health Care Administration 
· Psykisk utviklingshemming hos barn 
· Blood Pressure Machine Free Interessante Guideline 
· Neck Wrap for Warmth & Pain Relief