Den beste behandling for alvorlig depresjon

Major Depresjon er en alvorlig tilstand som ofte involverte en mangefasettert medisinsk tilnærming til behandling. Ofte må man søke behandling fra spesialister for å få riktig omsorg for denne tilstanden. Major Depresjon

Major depresjon er en medisinsk sykdom som påvirker ditt sinn og kropp. Det påvirker måten du tenker, føler og oppfører seg i det daglige liv og forårsaker en rekke problemer både følelsesmessig og fysisk.
Selvhjelp

Self- hjelp er ofte det første skrittet for å behandle depresjon. Dette innebærer livsstilsendringer som å unngå depressiva som alkohol. Andre selvhjelpsvirksomhet som har vært kjent for å hjelpe inkludere trening, motiverende bøker og støttegrupper. Det er mange andre selvhjelp strategier bare finne en som fungerer for deg.

Medisiner

Mange lider av depresjon tur til medisiner for lindring. Det er fire typer medisiner som fungerer godt i å lindre symptomene på depresjoner. Den første og mest vanlige alternativene er SSRI (serotonin og noradrenalin reopptakshemmere) og NDRI (noradrenalin og dopamin reopptakshemmere), neste valg i medisiner er TCA (trisykliske antidepressiver) etterfulgt av MAO-hemmer (MAO-hemmere).


Psykoterapi

Psykoterapi er et sterkt alternativ for håndtering av depresjon. Dette innebærer å arbeide med en profesjonell og snakke gjennom problemene og identifisere områder der usunne tanker og atferd kan endres. Det er kognitiv atferdsterapi, interpersonlig terapi og psykodynamisk psykoterapi.
Elektrokonvulsiv terapi

Elektrokonvulsiv terapi (ECT) innebærer bestått elektriske strømmer gjennom hjernen som utløser et anfall. Denne behandlingen er kontroversiell, men har blitt sett til å arbeide raskt og effektivt i å fjerne symptomene på depresjon.
Innleggelse på sykehus

Psykiatrisk sykehus er et alternativ for personer med høy risiko av selvmord og for de som har symptomene er så alvorlige at de ikke kan dra omsorg for seg selv. På en institusjon anlegget pasienter skulle få round-the-clock omsorg og observasjon.

helse

· Hva er dels forminsker Alopecia? 
· Hvordan finne en god diett for å hjelpe Thyroid Problemer 
· Forskjellene mellom BRCA1 & BRCA2
· Håndvask Sjekkliste 
· Helse måte å gi gaver med Fruktkurver 
· Hvorfor er barn med ADHD så vanskelig å komme overens med? 
· Hvordan finne en kur for Vaginal Gjær infeksjon Høyre i ditt eget kjøkken 
· Velge rett Lastik Surgeon 
· Whats Up With Nara Hair Oil 
· Virkningene av Too Much Popcorn