Sunn Kosttilskudd for alvorlig depresjon uten rusmidler

Depresjon er en av de vanligste psykiske lidelser. Personer som lider av depresjon ofte forsømmer sin diett og ikke ta hensyn til tegn på dårlig ernæring. Ernæring spiller en svært viktig rolle i reguleringen av våre stemninger. Hvis enkeltpersoner ønsker å unngå medisinering, sunne kosttilskudd er tilgjengelig for å hjelpe med alvorlig depresjon. Ernæring og Supplements

Folk som lever med alvorlig depresjon og melde deg ut når det kommer til tradisjonell medisinering er mer utsatt for vitaminmangel. De trenger å bli mer bevisst på næringsinntak og legge kosttilskudd for å øke god ernæring. De tilgjengelige kosttilskudd er varierte, og en person bør velge kosttilskudd som bidrar til å øke nevrotransmittere i hjernen.
Omega-3 fettsyrer

Omega-3 fettsyrer bidra å øke nivåene av serotonin og dopamin, nevrotransmittere som spiller en viktig rolle i å regulere en persons humør. En god Omega-3 produktet inneholder både dokosaheksaensyre (DHA) og eikosapentaensyre (EPA), som bidrar til å gi maksimal effekt for humøret regulering. En vanlig dose av omega-3 er 1200 mg daglig, best tatt i kapselform. Omega-3 spiller en stor rolle i å balansere kolesterolnivået også.
Johannesurt

En av de mer populære og godt kjent av kosttilskudd for depresjon er johannesurt. Dette urte supplement bidrar til å løfte en persons humør. Den kommer i ekstrakt, olje, kapsler og tabletter. Kapsler og tabletter er de mest vanlige former. Den vanlige dosen for johannesurt er 600-900 mg daglig, og, dersom det anses nødvendig, kan dosen økes til 900-1800 mg daglig. Johannesurt har svært få bivirkninger, som for eksempel urolig mage. Tillegget tar ca to uker skal tre i kraft og gi lindring av depresjon symptomer.
Når du skal søke profesjonell hjelp

Selv om kosttilskudd er en utmerket naturlig måte å øke nivåene av nevrotransmittere, kan de ikke ta vare på den underliggende årsaken til depresjon. Hvis humøret skal bli verre, eller du begynner å føle håpløs og mangler ønske om å fullføre daglige oppgaver, så kan det være på tide å konsultere legen din. Hvis tanker om å skade deg selv eller andre oppstår, ringe 911 umiddelbart.

helse

· Fakta om helbredelse magneter 
· Hva er årsakene til Eye Vorter? 
· Hva er kjemikalier Bond i håret? 
· Hydroxycut for Weight Loss 
· Komplikasjoner av Botox-injeksjoner 
· Quickie Rullestoler - Bygget for alle behov 
· Hvordan man skal håndtere søvnapné 
· Makrobiotiske dietter for behandling av alvorlig sykdom 
· Trygge dietter for Children
· Sun Protection For Yard Work