Årsaker til Tenåring Depresjon

Depresjon er en av de mest utbredte psykiske lidelser hos ungdom. Ifølge National Institute of Mental Health (NIMH), 6 prosent av barna i alderen 9 og 17 lider depresjon. Følgende kan utløse depressive episoder i tenårene. Høye forventninger

oppblåste forventninger fra lærere, foreldre og trenere kan sette stress på tenåringer. Tenåringer som er redd de ikke vil "måle opp" kan være i fare for depresjon.
Trauma

Tenåringer som har lidd traumer som overgrep kan utvikle depresjon. Depresjon kan oppstå umiddelbart etter en traumatisk episode, eller det kan bli forsinket, noe som betyr at en tenåring som led overgrep som barn kan gå inn i en depressiv tilstand som tenåring.

Vesentlige livshendelser

Vesentlige hendelser i livet, som for eksempel foreldrenes skilsmisse, død av en kjær, eller en breakup av et forhold kan utløse depresjon.
Familie dysfunksjon

Ifølge psykolog Dan Williams, de fleste tenåringer lider depresjon har en viss grad av dysfunksjon i familien. Dette kan føre dem til å føle at de ikke kan vende seg til foreldrene for å få hjelp.
Sosial avvisning
p Som sammenligningsgruppen blir stadig viktigere for tenåringer, lidelse mobbing eller avvisning av venner eller cliques kan bidra til depresjon.
kjemisk ubalanse og genetiske faktorer

Tenåringer som har nære familiemedlemmer med depresjon kan være mer utsatt for depresjon selv. Som i voksen depresjon, en kjemisk ubalanse i nevrotransmittere som påvirker humør - som serotonin eller noradrenalin - kan bidra til depresjon

.

helse

· Er Lapband Kirurgi trygt? 
· Hvordan diagnostisere tidlig overgangsalder 
· Tegn på ADD i 9-åringer 
· Bakteriell vaginose Infeksjon-Natural behandlinger for bakteriell vaginose 
· Hvordan oppdage tegn på Patient Forsømmelse 
· Slik Cure Varmeutslett raskt 
· Tips om raskt vekttap Fornuftig vekttap 
· Årsaker til en Spot på Lung 
· Hvordan å være sunn Inside And Out 
· Endre kostholdet til å endre kolesterolnivået