Hvor lang tid tar det Lexipro å gå ut av kroppen?

Mange mennesker som lider av depresjon eller angst ta reseptbelagte medisiner for å lindre sine symptomer. Lexapro er en anbefalt medisin. Noen mennesker velger å ta Lexapro bare inntil de føler at deres problem er løst. Andre avvikle bruken av Lexapro på grunn av bivirkninger, ineffektivitet eller noen medisinsk årsak. Fordi Lexapro er en psykiatrisk medikament, kan kroppen oppleve abstinenssymptomer når du slutter å bruke Cipralex. Funksjon

Lexipro (escitalopram) er en type medisin kalles en SSRI, som gjenskaper serotoninnivået i hjernen. Serotonin påvirker en persons humør.
Time Frame

SSRI har en "halveringstid", som er betegnelsen som brukes for å beskrive hvor lenge medisinen forblir i kroppen. De med kort halveringstid forlate kroppen innen 2 dager. De med lang halveringstid kan være i systemet opp til fire uker. Lexapro er halveringstiden er et sted i mellom.
Bivirkninger

Noen av bivirkningene med utgått Lexapro bruk er munntørrhet, tretthet og kvalme, men ikke alle pasienter vil oppleve disse effektene. Det er også en mulighet for at depresjon kunne vende tilbake.
Hensyn

Ifølge Dr. Roger Gould på MedHelp.org, bør pasienter som tar Lexapro kommer av medisinen gradvis, med hjelp av en lege. Han sier: "Vanligvis ville du stoppe dette gradvis over en tre ukers periode. Det er ikke at medisinen forblir på så lenge, er det at kroppen din har tilpasset til det og [behovene] for å reaccommodate til sitt fravær." Den nedtrapping av medikamentet er avhengig av den innledende dosering foreskrevet og er vanligvis mindre ved 5 til 10 mg per uke. En pasient skal ikke slutte Lexapro bruke plutselig.
Warning

En pasient må ha avviklet sin bruk av Cipralex i minst 14 dager før oppstart av behandling med en MAO-hemmer, en annen klasse av legemidler som brukes til å behandle depresjon. Det er viktig å snakke med en lege om avvikling Lexapro forårsaker noen problemer.

helse

· Behandlinger for Drug & Alcohol Syndrome 
· Du trenger ikke å bli tunghørt 
· Hvordan overvinne en frykt for Rats 
· Hvordan behandle en forstuet ankel 
· Hvordan Combat Sugar Cravings 
· Hvordan bli kvitt vortene med hjem rettsmidler 
· Hvordan bruke Applied Behavioral Analysis Therapy for autisme 
· Hva Scent Holder klegg Away? 
· Vanligste genetiske sykdommer 
· Hvordan behandle Plantar Vorter