Hva er årsakene til depresjon i seniorråd

Depresjon eller til og med tilfeller av selvmord er ikke uvanlig blant seniorrabatt populasjoner. I mange tilfeller depresjon er forårsaket av følelser av ubrukelighet, eller følelse av at de ikke er like viktig for de rundt dem som de en gang var. Andre forandringer i livet kan også føre til anfall av depresjon som pensjonsalder, ektefellens død, uløste familien tvister eller ekstrem isolasjon og ensomhet. Ektefellens død

Når et ektepar har brukt mesteparten av sitt liv sammen og har delt et bredt spekter av livserfaringer, er det en veldig sterk bånd som knytter de to sammen. Når en av medlemmene av forholdet går, kan den gjenlevende medlem føler at en del av seg selv har blitt tatt bort. Dette fraværet kan være ledsaget av sterke følelser av tomhet og et fuktet vil fortsette å utføre daglige aktiviteter.
Retirement

Etter å ha utført en jobb funksjon over et kurs for livet, kan pensjonering komme som et sjokk. I løpet av pensjonisttilværelsen den daglige rutinen ikke eksisterer, og den eldre person kan føle at hans mål i livet eller hans bidrag til menneskeheten er utført. For å hindre slike følelser noen pensjonister ta opp en hobby eller få en ny karriere at de kan være i stand til å utføre med minimal innsats.
Family Tvister

Uløste problemer med kjære kan også være en årsak til depresjon hos eldre. Disse kan være i form av arv tvister med søsken eller problemer som har utviklet seg med sine barn. Som i slutten av livet nærmer seg, kan følelser av skyld eller harme som kan være forbundet med disse sakene og forlate dem uløste forverre depressive symptomer.
Fear of Death

mange enkeltpersoner ideen om å dø er vanskelig å begripe. Siden forestillingen om livet etter døden er ofte tåkete av åndelig tro og kulturelle normer det kan eksistere noen tvil eller frykt om hva som skjer med den posthumt sjel. Noen individer finner det skremmende å tiltre muligheten for noe liv etter døden, noe som kan vike for følelser av desperasjon og angst. Heldigvis kan lider lette deres symptomer eller lære å takle dem på en mer rasjonell måte ved å delta i døden rådgivning.
Effektiv behandling

Forfatter Edward Post og hans kolleger antyder at bruk av en teknikk som kalles Mellommenneskelige Psykoterapi (ITP) er ganske effektiv i å hjelpe pensjonister håndtere depresjon. Denne type terapi fokuserer på konkrete utfordringer på aldring som er relatert til den enkeltes rolle identiteter. Disse kan være forårsaket av forandringer i livet, konflikter eller mellommenneskelige problemer igjen uløst. Men forskerne advarer om at denne behandlingen alene ikke kan være tilstrekkelig for de mest alvorlige tilfellene og anbefales sammen med andre behandlingsformer.

helse

· Hvem kan søke om en gratis Medical Card? 
· Natural Urter for Thyroid 
· Kvitt din Cellulite Raskt! 3 Effektiv og enkel metode 
· Breast Cancer Prevention: Holde den i sjakk 
· Hvordan å avgifte med Cranberry 
· Grønn Eating for et sunt Urban Lifestyle 
· Vekttap Diet Plan: Don T Gjør Yours mer komplisert enn den trenger å være 
· Slik fjerner Bugs fra mennesker 
· Hvordan bruke Lime Juice å behandle Animal Bites 
· Borderline Ovarian Cancer Tumor