Hvordan Nekter depresjon behandling

Depresjon oppleves av millioner av mennesker. Det er en mental tilstand av fortvilelse som er så dyp at det forstyrrer en persons evne til å delta i og nyte normale aktiviteter. Det finnes behandlinger som kan lindre symptomene på depresjon, men noen av disse behandlingene har alvorlige bivirkninger og konsekvenser. Mark Tyrell i sin artikkel publisert i "klinisk depresjon" bemerker: "Grunnen til at det er så mange bivirkninger med antidepressiva er virkelig grunn av mangel på full forståelse om hvordan antidepressiva og depresjon, påvirker hjernen." Noen mennesker kan føle at de velger mellom en deprimert tilstand eller staten opprettet av bivirkningene, og for noen, kan disse to statene være like dystre. Å være deprimert ikke stige til nivået av mental defekt, standarden som kompetanse vurderes juridisk. Imidlertid er kompetanse en person spurte om de viser en mangel på omsorg for seg selv og fremtiden, begge funksjonene på depresjon. En person som er deprimert kan velge å nekte depresjon behandling, men de bør også være forberedt på å demonstrere den mentale kompetanse til å ta denne avgjørelsen. Er de gjør skade på seg selv gjennom å nekte behandling? Du trenger
Dokumentasjon av kilden til refusalDocumentation av pre-depressive tilstand avtale med det sourceA strategi liste for andre tiltak for å hjelpe yourselfA klar forståelse av kompetanse og din mentale tilstand
Vis flere instruksjoner
Hvordan å avvise depresjon behandling
en

Samle bevis på din begrunnelse for avslaget. Disse bør omfatte alvorlige bivirkninger, interaksjoner for andre forhold du har, manglende evne til å ha råd til behandling, religiøse grunner for å protestere mot behandlingen, bevis av utilstrekkelighet eller farer over foreslåtte behandling.
2

Samle bevis på din lignende nektelse av andre behandlinger for andre forhold før du ble deprimert. Dette bevis kan omfatte en religiøs avslag på behandling, manglende evne til å ha råd til behandling, manglende evne til å leve med bivirkninger og farene ved foreslått behandling. Dette vil vise et kontinuerlig tankeprosess endres ikke av din nåværende depressive tilstand.
3

Lag en liste over alternative handlinger som du har tenkt å utforske for å bistå i lindring av symptomene dine. Denne listen kan inneholde ernæring, søvn hjelpemidler, lysterapi, urtemedisiner, akupunktur, akupressur og mosjon. Dette vil vise din interesse i egne vegne og din fremtid. Er du nekte behandling, ikke din helse.
4

anmeldelse kompetanse standarder slik at du forstår den underliggende konseptet av kompetanse, autonomi og rettigheter. Argumentet er at depresjon endrer tenkning slik at den deprimerte personen gjør valg som vil opprettholde deprimert tilstand og redusere, eller avslutte, livet.
5

Avtal et møte med din mentale helse leverandør og de umiddelbare personer som mener er viktig i ditt nektelse av behandling. Be om at de opprettholder stillhet mens du gjør din forespørsel. Husk at de ikke kan tvinge deg til behandling med mindre du er mindreårige, eller ellers erklært inhabile. Forespørselen er virkelig å demonstrere din kompetanse både for deg selv og for publikum.
6

Demonstrer å fremme egen sak. Følge opp ved å forfølge alternativer for å hjelpe deg i å forbedre din mentale tilstand og ved å fjerne hindringer for utvinning din fra depresjon.

helse

· Hvordan kjøpe Goji bær 
· Equine Assisted Therapy programmer 
· Bivirkninger av Hepatitt A immunisering 
· Typer av Anti-depressiva 
· Lung Problemer forårsaket av Formaldehyd 
· Tegn og symptomer på Premenopause 
· Hvordan å tykne og regrow tynt hår 
· Hvordan vet jeg om du har bronkitt 
· Hva er Standarder for Mental Health Care? 
· Slik unngår Foot Skader i Dance