Hvordan velge en Antidepressive

Antidepressive medisiner er ofte foreskrevet for å behandle moderate til alvorlige former for depresjon. Når det kombineres med psykoterapi, de har vist seg effektive for å redusere eller eliminere depresjon symptomer. Siden ingen enkelt antidepressive fungerer for alle, kan arbeide tett med helsepersonell vanligvis resultere i å finne en som fungerer for deg. Her er noen trinn for å hjelpe i utvelgelsesprosessen. Instruksjoner
en

gjennomgå en blodprøve som kalles cytokrom P450. Dette oppdager visse genetiske faktorer som kan avgjøre hvilke antidepressiva kanskje ikke fungerer for deg, samt hva mulige bivirkninger du kan oppleve. Testen er imidlertid ikke angir hvilken antidepressiva er best for deg.
2

Rådfør deg med lege eller psykiater for å velge en passende antidepressiva som å begynne behandlingen. Begynn med forholdsvis lave doser av et medikament som er kjent for å være effektive og bør resultere i minimale bivirkninger. Noen vanlige antidepressiva er Celexa, som ofte foreskrevet for den eldre på grunn av dens mangel på bivirkninger, og Zoloft, som er gitt til pasienter som lider av depresjon mildere og gir færre bivirkninger. Paxil er foreskrevet til pasienter som også lider av medfølgende angstlidelser, og Prozac leveres til pasienter med depresjon er ledsaget av tretthet.
3

Følg opp med legen din etter en tid, normalt fire til seks uker. Tidsrommet kan variere avhengig av faktorer som for eksempel den type som foreskrives og alvorlighetsgraden av depresjonen. Oppmerksom på eventuelle bivirkninger i løpet av denne tiden og rapportere dem umiddelbart hvis de er alvorlige eller ikke gå bort.
4

Snakk med legen din om å justere medisiner hvis resultatene ikke viser. Dette kan omfatte øke dosen, og legger en annen medisiner eller skiftende medisiner helt. Det kan være nødvendig å gjenta dette trinnet til riktig medisinering eller kombinasjon av medisiner er funnet.

helse

· Hvordan å nedgradere en Apple OS
· Legalisert medisinsk marihuana 
· Når oppstår de første symptomene på HIV gjøre? 
· Medisiner for høyt blodtrykk 
· Hvordan er musikk en stressavlastning? 
· Behandling for en svulmende plate i nakken 
· Hvordan skrive en profesjonell Health Care direktiv 
· Life With No menstruasjonssmerter: Naturlige løsninger 
· Hvordan er Radon dannet? 
· Om funksjon Heterocysts