Bivirkninger av Actos

Actos er en reseptbelagte medisiner som brukes til å hjelpe mennesker med type 2 diabetes. Som med alle medisiner, bør forbrukerne være klar over at det er mulige bivirkninger som kan oppstå med Actos. Funksjon

Actos funksjoner ved å gjøre cellene i kroppen mer følsom for insulin, et hormon som produseres av bukspyttkjertelen. Ved å gjøre cellene mer følsomme for insulin, kan sukkeret som er i blodet bevege seg lettere inn i cellene i kroppen.
Benefit

Den primære fordelen med Actos er at i forbindelse med et sunt kosthold og regelmessig mosjon, det effektivt senker blodsukkeret hos personer med type 2 diabetes ved å hjelpe kroppen til å bruke sin egen insulin. |
Vanlige bivirkninger

Selv Actos hjelper mange mennesker med type 2 diabetes, er alles kropp ulike og bivirkninger er mulig. De vanligste bivirkningene av Actos er øvre luftveisinfeksjoner, hodepine, muskelsmerter, tann problemer, sår hals og vann vektøkning.
Mindre vanlige bivirkninger

Actos har noen mindre vanlige, men mer alvorlige bivirkninger. Disse bivirkningene kan være livstruende. De mest farlige bivirkninger av Actos inkluderer anfall, hjertesvikt og leverproblemer.
Hensyn

Når du tar Actos for en lengre periode, kan du begynne å føle seg bedre fysisk og vil muligens vurdere å hoppe en dag eller to for å ta medisinen din. Dette er ikke tilrådelig. Pass på å ta medisin hver dag, og ikke hoppe doser, selv om du føler deg frisk.

helse

· Cream of Tartar bivirkninger 
· Home Care for rullestol-bundet 
· Metastasering av Squamous Cell Skin Cancer 
· Mat som er bra for en diabetiker 
· En disposisjon til Vekttap Diet piller 
· Håret brekker årsaker og naturlig tips for å bli kvitt hår brekkasje 
· Klorokin Behandling 
· Hvordan lage Sticky feller for Flies & Bugs 
· Symptomer på lavt blod Iron 
· Oljer brukes til å behandle psoriasis