Hva er den tryggeste medisin for type 2 diabetes?

De fleste type 2 diabetikere ikke kan kontrollere sykdommen med diett alene. De trenger å ta medisiner for å holde insulin og glukose i normalområdet. Det er fem forskjellige klasser av medisiner for type 2 diabetikere (sulfonylurea, meglitinider, biguanides, Tiazolidindioner og alfa-glukosidasehemmere). Noen er sikrere enn andre. Interaksjon

meglitinider som Prandin og Starlix bør ikke tas sammen med alkohol. Oppkast kan forekomme.
Milde Problemer

Glucophage, et biguanid, kan føre til diaré. Dette stopper ofte når stoffet er tatt med mat. Alpha-glukosidasehemmere kan også forårsake mageproblemer.

Alvorlige bivirkninger

Tiazolidindioner som Avandia og Actos har vært knyttet til lever og hjerteproblemer. Pasienter som tar disse medikamentene må overvåkes nøye.
New Possibilities

To nye type 2 diabetes narkotika på markedet er Symlin og Byetta. Kvalme har vært den eneste store klagen med disse stoffene og ser ut til å forbedre med bruk.
Hensyn

Når narkotika er sluppet på markedet, er alle potensielle bivirkninger som kreves å bli oppført. Enkeltpersoner kan eller ikke kan ha mulige bivirkninger. For noen kan symptomene være mer belastende enn andre.
Potential
p Det er mange kombinasjoner av legemidler til behandling av type 2 diabetes. Det kan være et spørsmål om prøving og feiling for å sette sammen stoffer som holder blodsukkeret under kontroll med minst mulig bivirkninger.

helse

· Plantar aponeurosis Injury & Treatment 
· Type 2 diabetes behandling 
· Taking The Stigma Out Of gjær infeksjon 
· Slik Seal Mine Helvetesild 
· Alternativer til Home Care 
· Symptomer på allergisk bronkitt 
· Homeopatiske Cures for nyrestein 
· Helserisiko av overvekt Foreldre og barn 
· Hvordan vite når Skabb er ikke smittsomme 
· Lys tennene med de beste Teeth Whitening prosedyrer