Slik unngår skrumplever

Skrumplever er sluttfasen for en rekke leversykdommer. Begrepet cirrhose er et symptom som refererer til den oransje eller gulbrun farge av en sykelig leveren og er ikke en spesifikk sykdom i seg selv. Selv om det er mest forbundet med alkoholisme, er den vanligste årsaken til levercirrhose i USA nå hepatitt. Her er hvordan du kan hindre skrumplever. Instruksjoner
en

Begrens alkoholinntaket for å redusere risikoen for alkoholisk levercirrhose. Forbruker mer enn to drinker per dag øker sjansene for skrumplever.
2

Få en vaksinasjon mot hepatitt B. Dette er en vesentlig årsak til skrumplever og den eneste vanligste formen for hepatitt med en vaksine.

3

Reduserer faren for å pådra hepatitt C ved å unngå høyrisiko seksuell atferd. Dette inkluderer ubeskyttet sex og flere partnere. Ikke bruk nasal kokain eller dele nåler med andre narkotikabrukere. Halvparten av tilfellene av hepatitt C er kontrahert fra forurenset narkotika brukerutstyr.
4

Vær forsiktig når du bruker kjemikalier. Rengjøringsmidler og plantevernmidler kan være en betydelig kilde til kjemikalieutløst skrumplever. Bruk beskyttende klær og en ansiktsmaske om håndtering av kjemikalier ofte.
5

Adresse de underliggende årsakene til skrumplever. Eksisterende cirrhose vanligvis er irreversibel, men ytterligere skade kan minimeres. For eksempel fører Wilson sykdom oppbyggingen av kobber i lever og krever livslang chelation terapi.

helse

· Naturopathic Breathing Behandlinger 
· Symptomer på EEE Virus 
· Hva er bra for en tann Ache? 
· Hvordan vet jeg om en Staph Infeksjon Er Healing 
· Lymfekjertelbetennelse hos voksne 
· Ernæring For å få masse 
· OilsWhich bør du bruke? 
· Artrose - Innsiktsfull undersøkelse av naturlig smerte lindring 
· Oppsøk Høyre Spider årer Behandling Før det er for sent 
· Spinal Oncology