Medisin for Acid Reflux Disease

Det er mange valg av medisiner når det gjelder behandling av gastroøsofageal reflukssykdom. Leger anbefaler over-the-counter, reseptbelagte og alternative legemidler. De har alle viste lovende i behandling av kroniske symptomer på GERD. Det er også nye muligheter for tiden i kliniske studier som vil hjelpe mange i fremtiden. Over-the-counter medisiner

Antacids er tilgjengelige uten resept for å behandle acid reflux sykdom. Prilosec (en protonpumpehemmer) blir nå solgt over-the-counter under generisk navn Omeprazol, og et skum barriere (Gaviscon) er også tilgjengelig.
Bilder reseptbelagte legemidler
p Det er en rekke reseptbelagte legemidler som brukes til behandling av gastroøsofageal refluks, inkludert protonpumpehemmere (PPI) og pro-motilitet narkotika.
Alternativ medisin
p Det er noen naturlig rettsmidler som har jobbet for noen og er verdt å prøve. Blant dem er lakris ekstrakt, ingefær og aloe vera juice.
Hensyn

Prescription, over-the-counter og alternative medisiner kan ha bivirkninger, og bør ikke brukes regelmessig med mindre du er under legens omsorg så det er ingen interaksjoner.
Potential
p Det er en rekke nye medisiner for tiden i kliniske studier for å hjelpe til med gastroøsofageal refluks. Besøk det amerikanske National Institutes of Health hjemmeside (se Ressurser nedenfor) for å se hvilke som er nær ferdigstillelse.

helse

· Hvordan velge A Gentle Austin tannlege-Texas 
· Vil Invisalign bukseseler Bruk Epoxy Resin? 
· Bestec ATX strømforsyning Specs 
· Bevist Vekttap 
· Hvordan å lette brystet lunger 
· Hvilke typer Beslag gjør folk med Brain Cancer ha? 
· Hvordan å sette sammen en beredskap kit for en Home 
· Definisjon av klinisk farmakologi 
· Ta bioidentical Hormoner 
· Slik tester for ryggmargsbrokk