Tarmsykdommer med forstoppelse

Forstoppelse er vansker med eller en manglende evne til å passere avføring. Det kan være smertefullt, ubehagelig og pinlig. Årsakene til forstoppelse inkluderer kosttilskudd og livsstil faktorer, visse medisinske tilstander og problemer med tarmene. Tarmsykdommer kan oppstå fra mekaniske årsaker som for eksempel en blokkering i tarmen, eller andre årsaker som nerve lidelser eller betennelse. IBS

Irritabel tarm-syndrom er en tarmsykdom som forårsaker forstoppelse som veksler med diaré samt kramper og oppblåsthet.
Diverticulosis

diverticulosis er når små poser i tarmen blir betent og hovne opp, bli smittet og kan føre til forstoppelse på grunn av manglende evne til maten å passere gjennom.
Rektal Sår
< p> Solitary rektal sår syndrom er en intestinal lidelse som involverer magesår eller polypp-lignende utvekster rundt endetarmen og er forbundet med forstoppelse.
tarmslyng

tarmslyng er når deler av tynntarmen blir vridd og som et resultat, er maten ikke kan gå gjennom, noe som resulterer i forstoppelse.
Intestinal Hindringer

Intestinal hindringer kan være forårsaket av svulster, brokk eller sammenvoksninger av vev og i henhold til de Mayo Clinic kan forårsake magesmerter, hevelse og forstoppelse.
Hirschprung sykdom

Forstoppelse hos barn kan være forårsaket av Hirschsprung sykdom, som er en fødsel defekt som følge av manglende nerver i tarmen.
Colon Cancer

Svulster av tykktarm kreft kan føre til hindringer i tarmer eller delvis blokkerer tarmen og forårsake forstoppelse .

helse

· Matvarer med Acid 
· Om Membran Som prevensjonsmiddel 
· Retningslinjer for Ear syringing 
· Revmatoid artritt: Symptomer, Tilstand og behandling 
· Pre Fight And Post Fight Diet 
· Life After Breast Cancer 
· Homeopati rettsmidler til Scrotal Tongue 
· Beste måten å prøve Salvia For første gang 
· DEKKER Medicaid tubeligatur Reversering? 
· Compounding medisiner for bihulebetennelse