Hvordan behandle angstlidelse

Brukes til å dekke en rekke psykologiske sykdommer som spenner fra fobier, nervøsitet og patologisk angst, er angstlidelse en av de vanligste kroniske psykologiske forhold. Det påvirker opptil dobbelt så mange kvinner som menn, som begge ofte svarer godt til farmasøytiske behandlinger. Du trenger
Psykiater
Kognitiv atferdsterapi terapeut
Psykolog
Vis mer Instruksjoner
Treat angstlidelse Med Behavioral Terapi
en

Forstå at det er stor faglig uenighet om den beste måten å behandle angst lidelse. Noen studier viser at en kombinasjon av atferdsmessige og medisinske behandlingsformer har best effekt, mens andre foreslår medisiner alene er mest effektive. Det er noen ganger lurt, men å forsøke å behandle angst uten medisiner først, som farmasøytiske behandlinger er kostbare og bære en risiko for bivirkninger.
2

Se en kognitiv-atferdsterapi terapeut. Dette er en psykisk helsearbeider som spesialiserer seg på å avdekke sammenhenger mellom atferdsmønstre og deres psykologiske konsekvenser.
3

Diskuter dine symptomer med kognitiv-atferdsterapi terapeut. Du vil bli bedt om detaljerte spørsmål om din personlige historie og livsstil. Besvare dem ærlig og fullt. Er du beskyttet av lege-pasient konfidensialitet lover, så du trenger ikke bekymre deg for offentliggjøring av privat informasjon.
4

Implementere livsstil og atferdsmessige endringer som foreslått av kognitiv atferdsterapi terapeut. Legg merke til om eller ikke de hjelpe din angst. Mange pasienter synes det er nyttig å holde en journal for å spore utviklingen deres. Diskutere resultatene med terapeuten din, foreta eventuelle nødvendige justeringer og fortsett til du kan ta en klar avgjørelse om hvorvidt atferdsterapi har hjulpet din angst.
Treat Angst Disorder med medisiner

5

Se en mental helse profesjonell med en "MD" betegnelse. De er de eneste som er tillatt ved lov å foreskrive medikamenter til sine pasienter.
6

jobbe tett med legen din for å bekjempe de underliggende årsakene til angst lidelse som best du kan. Medikamenter alene vil ikke gjøre det gå unna. Det er viktig at du kommer til en forståelse av lidelse opprinnelse og arbeide for å håndtere dem i tillegg til å behandle med medisiner.
7

Talk gjennom fordeler og ulemper med de ulike legemidler som brukes til behandling av angst lidelse. Mange antidepressiva og benzodiazepiner som **** og quetiapin kan være foreskrevet. Legen vil ta en beslutning basert på personlig og medisinsk historie, alvorlighetsgraden av symptomene dine og hennes personlige vurdering av din tilstand.
8

ta medisiner som foreskrevet. Igjen, holde en journal der du kan notere hvor effektiv du finner den behandlingen. Holde tett kommunikasjon med legen din gjennom de innledende fasene av behandlingen, og sørg for å rapportere eventuelle uvanlige eller uventede bivirkninger omgående.
9

fortsette å motta atferdsterapi mens du medisinere til du finner den rette kombinasjonen behandlinger for å redusere angst symptomer.

helse

· Hva er Metylprednisolon brukes til? 
· Old-Fashioned rettsmidler for Snorking 
· Forsøk å være Acne Helt gratis 
· Ved hjelp av Silver som et middel hvor den oppsto 
· Online Vekttap programmer Vekttap Made Easy 
· Hvordan identifisere brukne ribben 
· Hvordan Heal the Skin Etter Scarlet Fever
· Rennende nese Symptomer 
· Behandling av Blandet urininkontinens 
· Menyer for en No-Carb Diet