Hvordan takle delvis lammelse

Om 247 000 mennesker i Amerika lever med en ryggmargsskade som fører til delvis eller fullstendig lammelse. Som en konsekvens av disse personene må lære å takle et liv svært forskjellig fra den de ledet før sin ryggmargsskade. For de individene som lever med delvis lammelse eller for sine kjære, det som følger er noen retningslinjer for å hjelpe deg å takle. Instruksjoner
en

Utvikle et team av medisinske eksperter for å hjelpe takle alle endringene delvis lammelse bringer. En vellykket team vil inkludere en fysisk og ergoterapeut, en allmennlege, en ryggmarg spesialist og en psykolog for å hjelpe både pasienten og familien håndtere effektivt med utvinning.
2

Fokus på gjenvinning. I mange tilfeller, delvis lammet individer gjenopprette alle eller noen av deres bruk av de berørte lemmer. Så, vedta et positivt syn på livet etter skade er nøkkelen til å overvinne hindringer.
3

jobbe tett med en kvalifisert fysioterapeut for å hjelpe gjenvinne noe eller all bruk av tegnet lemmer. I mange tilfeller kan fysioterapeuter hjelpe pasienten gjenopprette alle sine tidligere ferdigheter ved å fokusere på omskolering de berørte lemmer.
4

Adopter en helhetlig tilnærming til utvinning. Flere og flere mennesker med delvis lammelse fokuserer på en hel person (holistisk) tilnærming til healing fordi dette synet tar hensyn til de mentale, åndelige og fysiske aspekter ved utvinning. For å kunne navigere gjenopprettingen, må hele personen til å bli hjulpet, ikke bare de berørte lemmer.
5

Skape et miljø som gjør at delvis lammet til å samhandle med andre. En av de største problemene de med redusert kapasitet er deres ensomhet og følelsen av isolasjon. Ved å holde den personen involvert med familie, venner og andre med lignende problemer, personen utvikler seg og fortsetter å vokse heller enn avtar.

helse

· Hvordan behandle Postherpetic Neuralgia Pain 
· Ovarian Cancer Support Groups 
· Muskel symptomer på angst Disorder 
· Hvordan du kan unngå en Tsunami 
· Kardiologi Rehabilitering Protocol
· Hvordan velge Brain Games for å hjelpe Delay Alzheimers Disease 
· Ikke korrelerer Driving Angst til andre typer angst også? 
· Hva er Roundup-klare Soyabønner? 
· Hva er årsakene og symptomer på nyresvikt? 
· Hva innebærer en HIV-test?