SSI Disability & Medicaid

The Social Security Administration (SSA) gir Supplemental Security Income (SSI) til eldre og funksjonshemmede som ikke har et tilstrekkelig arbeid historie for å samle fulle uføretrygd og møte inntekt og ressursbehov. Medicaid er et føderalt og statlig finansiert, statlig drevet helseforsikring program for visse lav inntekt individer, inkludert eldre, funksjonshemmede, gravide kvinner og barn. Personer som mottar SSI er vanligvis kvalifisert for Medicaid. Inntekt og ressurser

SSI og Medicaid er både behov-baserte programmer, noe som betyr at mottakerne må falle inn under inntekt og ressurs grenser for å være kvalifisert for hjelp fra begge programmene. Inntekts-og ressurs grenser for Medicaid varierer mellom stater og avhenger av husholdningenes størrelse, type Medicaid-programmet og andre faktorer. Ressursen grensen for personer som mottar SSI er $ 2000 og $ 3000 for par.
Disability Fastsettelse

SSA gjennomfører en funksjonshemming gjennomgang for å fastslå kvalifisering for SSI basert på funksjonshemming. Et individ må ha en kvalifiserende medisinsk tilstand eller har funksjonsnedsettelser som hindrer lønnet arbeid for å kvalifisere for SSI. Hver stat gjennomfører en funksjonshemming evalueringsprosess for å bestemme valgbarhet for Medicaid. Funksjonshemming krav til Medicaid er lik de som er fremsatt av SSA for SSI valgbarhet.
Automatic Valgbarhet for Medicaid

Innbyggere i noen stater, som California , er automatisk kvalifisert for Medicaid hvis de for tiden mottar SSI. Innbyggere i andre stater, for eksempel Indiana, er ikke automatisk kvalifisert for Medicaid hvis de mottar SSI, og må fullføre hele programmet og uførhet evalueringsprosess.
Arbeidsinsentiver

Mange stater, for eksempel Indiana, tilby arbeid insentiver for personer som mottar Medicaid. Indiana tilbyr MedWorks, en Medicaid-programmet for de funksjonshemmede som er ansatt. Dette programmet krever betale en premie for Medicaid som er basert på inntekt, med enslige voksne tjener mindre enn $ 1354 per måned i 2010 være fritatt fra å betale en premie. SSA tilbyr Ticket to Work program for funksjonshemmede personer som ønsker å vende tilbake til arbeid. Dette programmet betaler for Supported Employment tjenester gjennom statlige yrkesrettet attføring programmer og sysselsetting nettverk.
Bruk

Du kan søke om SSI på ditt lokale SSA kontor eller online (se Ressurser ). Ta kontakt med din statens Medicaid kontor for spesifikke instruksjoner for å søke om statens Medicaid-programmet.

helse

· Hvordan identifisere de seks typer brystkreft 
· Hvordan lese en Glukose Meter 
· Hvordan spare en tørket ut Kontakt 
· Hva er årsaken til panikkanfall? 
· Reflux Foods 
· Gamle ansiktsmassasje Secrets 
· Om Dental Resin 
· Slik Cure Impotent Sperm 
· Medikamentelle behandlinger for Helvetesild 
· Hvordan lage hvitløk Juice