Hjelpemiddelsentralen for fysiske funksjonshemminger

Tekniske hjelpemidler består av enheter som hjelper fungere mennesker med funksjonshemninger så selvstendig som mulig. For eksempel rullestoler tillate folk som ikke kan gå til å bevege seg fritt. Mange hjelpemidler finnes for å hjelpe mennesker med ulike behov . Mobilitet enheter

Tekniske hjelpemidler for fysiske funksjonshemninger inkluderer mobilitet enheter som turgåere og rullestoler som tillater folk å bevege seg uavhengig av hverandre. Det inkluderer også varebiler med rullestol heiser og biler eller varebiler med håndkontroller , slik at folk kan kjøre selv , selv om de ikke kan operere pedalene i en standard bil .
Hjelpemiddelsentralen for finmotorikk

Noen mennesker med fysiske funksjonshemninger har problemer med finmotorikk . De kan ha hånd skjelvinger eller har problemer med gripende små gjenstander . Tekniske hjelpemidler som kan hjelpe dem inkluderer ting som store grep for skriving og bestikk , ekstra tunge bestikk og tallerkener med kanter på dem for å hindre mat glir av når noen spiser.
innkjøp hjelpemiddelsentralene

Fysioterapeuter og ergoterapeuter kan bidra til å bestemme hva hjelpemidler ville fungere best for bestemte pasienter. Forsikringen dekker ofte minst en del av kostnadene for enkelte enheter , for eksempel rullestoler og rullatorer . Sosialarbeidere kan bidra til å finne måter å betale for ting som ikke dekkes av forsikringen dersom pasientene har problemer med å møte kostnadene .

helse

· Fjerning av en Fixator & håndleddsbrudd 
· Botemidler for den vanlige vorter 
· Kegel øvelser Etter Prostatektomi 
· Hvilke ressurser er tillatt for Family Health Plus? 
· Hvordan gjenkjenne symptomer på klamydia hos menn 
· Axial Skeleton Disease 
· Hva er Juvederm? 
· Mastektomi Øvelser 
· Hvordan snakke til et barn med autisme 
· Hvordan bli kvitt en Cat Allergi