Hvordan diagnostisere Morgellons sykdom Symptomer

Morgellons sykdom er en bisarr og invalidiserende tilstand som nå blir undersøkt av CDC (Center for Disease Control). Den mest bisarre symptomet er en multi-farget fiber-lignende tråd som begynner under huden. Årsaken til Morgellons forblir ukjent, noe som gjør det vanskelig å diagnostisere. California, Texas og Florida har de fleste tilfeller, men Morgellons sykdom har vært rapportert i hver stat, og mange land rundt om i verden. Instruksjoner
en

Finn en lege som er kjent med Morgellons sykdom, hvis du tror du har det. Gå online til Center for Disease Control for å lære mer om deres nåværende studier og deltakende leger. Leger som er kjent med Lyme sykdom kan være i stand til å diagnostisere Morgellons fordi mange pasienter med Morgellons har også Lyme sykdom. Vær oppmerksom på at mange leger er kjent med Morgellons og tror det er DOP (vrangforestillinger om parasitosis) og vil henvise deg til psykiatrisk behandling, og det er derfor det er så viktig å finne en kompetent lege som er kjent med Morgellons.
2

Fortell legen alle symptomene dine under ditt besøk. Det vanligste symptomet på Morgellons sykdom er tråden som fibre som kommer ut av huden, forårsaker smertefulle lesjoner. Tråden farger er rødt, blått, svart og klar og vises under huden før du kommer til overflaten. Andre vanlige symptomer på Morgellons inkluderer følelser i huden som prikking, smerte eller kløe, ledd-og muskelsmerter, tretthet, hjerne tåke eller uklar tenkning, perifer nevropati, gastrointestinale forstyrrelser og endringer i huden pigment eller tekstur.
3

Diskuter med legen hvilken type blod arbeid du trenger, samt en hud biopsi. Når biopsi av lesjon, kan fibrene ses under mikroskopet med noen fibre snu en fluoriserende turkis farge under lys. Den biopsi vil hjelpe utelukke hudsykdommer eller infeksjoner, for eksempel fungal infeksjoner. Fibrene vil ha en stige som struktur under mikroskopet. Blod arbeid bør inneholde en komplett blodprosent eller en full panel, og bør inneholde en Western Blot test. Mange pasienter med Morgellons har en redusert immunrespons. Legen kan også være lurt å ta en kultur for åpen lesjon å utelukke andre infeksjoner.
4

opplyse deg om symptomer og behandling av Morgellons sykdom. Gå på nettet og finne fora, kan mange av dem hjelpe deg å finne en lege i nærheten av der du befinner deg. Inntil det er en årsak til Morgellons funnet, vil det være vanskelig å diagnostisere, og det er derfor det er viktig å holde seg oppdatert på behandlinger og tester.

helse

· Hva er årsakene til Spotting mellom perioder Når på Prevensjon? 
· Hvordan spise Clean for Men
· Hva er en forstørret hjerte? 
· Fakta om Waste Water Management 
· Hvorfor Teach pre-teens Om menstruasjonssykluser? 
· Fire Wheeler Disability Kjøretøy Kjøpt I Stabilitet 
· Komme å vite om Foot Orthotics 
· Hva er Hot Stones? 
· Naturlig Flea & Tick Repellent for Yard 
· Legemidler for å hindre Teen Depresjon og selvmord