Senil demens Behandling

Demens er en tilstand med mange symptomer som har å gjøre med hukommelse, tenkning, læring og oppfatte. Mange ting forårsake demens. Noen forhold er reversible og lindres ved å behandle den underliggende årsaken. Noen typer demens er irreversible. Den vanligste typen av denne demens er Alzheimers sykdom. Den nest mest vanlige er vaskulære eller multi-infarkt demens. Lewy legeme demens og frontotemporal lapp demens er også ganske vanlig irreversible demens. På det nåværende tidspunkt, behandle symptomene er den eneste muligheten. Ofte folk med demens utstillingen problematferd. Administrerende dette er nødvendig fordi disse menneskene kan være en fare for seg selv eller andre. Uten å behandle disse symptomene, ville geriatriske psykiatriske avdelinger være overloaded.Many forskere fra hele verden, forskning nye behandlinger for demens. Behandling av demens har kommet en lang vei, men det er fortsatt en lang vei å gå før å finne en kur. Underliggende forhold
p Det er noen forhold som forårsaker demens som lar seg behandle. Disse plager inkluderer hodeskader, kronisk narkotikamisbruk, flyttbare svulster, normal-trykk hydrocephalus, vitamin B12 og andre vitamin mangler, underernæring, hypotyreose, og hypoglykemi. Behandling av slike tilstander vil helt eller i det minste delvis herde det underliggende demens. Behandlingene varierer avhengig av årsaken. Noen behandlinger er så enkelt som å spise et sunt kosthold. Å ha en fullstendig fysisk eksamen ved en kunnskapsrik lege er første skritt i behandling av senil dementia.Some personer med demens vil aldri bli det samme fordi demens påvirker dem fører til varige endringer i hjernen deres.
Standard Treatment

Managing symptomene på irreversible demens er standard behandling fordi det er ingen måte å kurere disse dementias.At denne tiden, er bare tre medikamenter godkjent for å behandle symptomene. De er donepezil (Aricept ®), galantamin (Reminyl ®), og rivastigmin (Exelon ®). Nylig har det vært noen suksess med pasienter som bruker de Exelon patch.Abnormal proteiner og stive arterier i hjernen til mennesker med demens årsak celledød. Disse stoffene virker på en lignende måte. De forhindrer et enzym som kalles acetylcholinesterase fra å bryte ned acetylkolin i hjernen. Økte nivåer av acetylkolin gir mulighet for mer kommunikasjon mellom de gjenværende nerveceller. Acetylkolin er en kjemisk budbringer. Bruken av disse stoffene kan midlertidig forbedre eller stabilisere symptomer på Alzheimers sykdom og andre dementias.Some syke kan ikke tolerere bivirkninger av disse stoffene.
Sleep Endringer

De med demens søvn annerledes. Som vi alder, endringer i søvnmønster forekomme. Disse, kan kombinert med en nedgang i circadian syklus lengde og manglende bevissthet om riktig tidspunkt for å sove, i de med demens påvirke natta sleep.Managing atferden til personer med demens kan hjelpe. Her er ting som kan fungere: begrense koffein, sentralstimulerende medisiner, og dagtid naps, trene tidlig på dagen, holde rommet kjølig og rolig om natten, og begrense kveld væske intake.If ingen av disse forslagene arbeid, visse sovemedisiner slik som kloralhydrat, kan trazodone, eller tioridazin hjelpe.
Behavioral Symptomer

Personer med demens kan utvise problematferd for en rekke årsaker. Ofte disse atferd har psykotiske trekk, inkludert hallusinasjoner og vrangforestillinger. Behandle disse symptomene med atferd ledelse, hvis possible.Try å identifisere trigger til problematferd. Sensing starten på et problem atferd er nøkkelen fordi du er mye mer sannsynlig å stoppe det i de tidlige fasene. Unngå å krangle, som den personen med demens vil sannsynligvis ikke tro hva du sier. I stedet refokusere og omdirigere deres attention.If dette ikke fungerer, så medisiner er neste alternativ. Bruke narkotika for kramper, depresjon og humør stabilisering kan være et godt alternativ.
Kognitiv omskolering

En relativt ny behandling for demens er kognitiv omskolering. Det gir en måte for de med demens til å ta bevarte ferdigheter, prosessuelle kunnskap og motor minne og bruke dem til kognitiv og funksjonell deficits.This handling kan bevare eller forbedre tenkning ferdigheter i enkelte mennesker med demens avhengig av deres underskudd og deres vilje til å deltar. Eksempler på kognitive omskolering inkluderer foreningen kortspill som bruker hukommelse og tenkning ferdigheter, manipulere objekter, bruker et minne notatbok, og gjøre endringer.
Alternativ Behandling
p Det er mange alternative behandlinger for demens, men de fleste er uprøvd. Omsorgspersoner til personer med demens må være forsiktig med å bruke disse behandlingene. Rådfør deg med en lege før du starter noen treatment.Some foreslå å ta kosttilskudd. Omega 3 fiskeolje er et slikt supplement. Urter som ginkgo biloba kan være et alternativ. Homeopatiske behandlinger har hatt begrenset suksess i enkelte personer med demens, så grundig forskning og fortsetter med forsiktighet er av den største betydning når forfølge disse veier for behandling.
Clinical Trials

For nye legemidler for demens for å bli godkjent av Food and Drug Administration (FDA), må testing foregå. Første testing er gjort på dyr, men prøver potensielle legemidler på mennesker er slutt nødvendig. Det er flere faser i klinisk utprøving, og hele prosessen tar år. For tiden er det mange pågående og nye kliniske forsøk for behandling av Alzheimers sykdom og beslektede demenser. Delta i en av disse studiene kan hjelpe en person med demens. Det vil definitivt hjelpe fremtidige lider av denne tilstanden. Mange lett søkbare databaser matche potensielle demens deltakere med riktige legemiddelutprøvninger.

helse

· Chinese Remedy for Helvetesild 
· Bivirkninger av Amoxicillin Antibiotika 
· Hvordan fikse skråning på en episk 400 tredemølle 
· Hvordan forbedre fordøyelsen 
· Hvordan Design en seng å se ut som en Treehouse
· Hva er en Medicare Administrator? 
· Legemidler som øker sjansene for fruktbarhet 
· Soft ice Therapy 
· Polet Arkivmagnetbånd Sikkerhetskrav 
· Hvordan passere en Kidney Stone