Typer av Substance Abuse

Mange lurer på om hvilke typer rusmisbruk. Mange stoffer kan bli misbrukt av narkomane som søker høy. Noen stoffer er overdel, mens andre er nedturer. Noen narkomane bruker en og deretter den andre for å få seg opp eller ned. Nedenfor er fem av de vanligste typene av rusmisbruk. Se link i Resources for en komplett liste over stoffer. Alkohol

Sosial aksept gjør alkohol en av de mest misbrukte stoffene. Siden tilgang til alkoholholdige drikkevarer er praktisk, påvirker alkoholmisbruk en stor befolkning.
Kokain

Kokain avhengighet kan være skadelig for rusmisbruker fordi det drenerer alle aspekter av sitt liv. Financial, familie og emosjonelle problemer overflaten med avhengighet.
LSD

LSD (lysergsyredietylamid) kan være en stoffet for enkeltpersoner som ønsker å unnslippe realitetene i livet. Mange narkomane velger LSD fordi det er umulig å oppdage i narkotika tester.
Marijuana

En vanlig, billig medikament som vanligvis inhalert er marihuana, også referert til som pot. I motsetning til andre stoffer, er marihuana ikke er så fysisk vanedannende. Imidlertid er marihuana sett på som en gateway narkotika til andre stoffer.
Reseptbelagte legemidler

Prescription rusmisbruk er på vei oppover og påvirker tenåringer så vel som voksne. Reseptbelagte legemidler er vanligvis funnet ved den rusavhengige først i hjemmet.

helse

· Spill for Demens & Alzheimers Pasienter 
· Slik Spot Candida Symptomer 
· Si farvel til Stubble og hallo til A Perfect Shave 
· Slik får du den mest kostnadseffektive synsundersøkelse Options 
· Naturlig behandling for å lindre kløe av Hives 
· Breast Cancer Herbal Treatment 
· Vanlige symptomer på HPV 
· Hvordan velge gjær infeksjon Medicine 
· Hvordan gjenkjenne fysiske symptomer på stress 
· Hva er de fire typer permanente tenner?