Slik gjenoppretter fra Drug Addiction

Utvinning fra narkotikamisbruk krever mer enn bare å få rent. Som med andre sykdommer, kan det være tilbakefall. Med riktig motivasjon og en pågående investering i nøkternhet, kan behandlinger som fungerer. Du trenger evaluering av co-eksisterende psykiske behov, opplæring om avhengighet og leksjoner i sunnere måter å takle problemer. Støtte i alle faser av utvinning er viktig. Instruksjoner
en

Ta en titt på motivasjonen din. Endringsvilje vil spille en stor rolle i suksessen. Dette ønsket kan komme innenfra eller bli påvirket av ytre faktorer som familie, sysselsetting problemer eller en juridisk mandat. Uansett hvor mye du betaler eller hvor du går, jo mer du ønsker å gjenopprette, jo bedre vil du gjøre.
2

opplyse deg om sykdommen avhengighet, som kan ha genetiske røtter. Avhengighet er ikke et tegn defekt, men for en rusavhengig i fornektelse, kan dette progressive problemet forverres uten behandling og til og med føre til døden. Bare avholdenhet setter denne sykdommen i remisjon.
3

Avstå fra all annen mind-og humørendrende narkotika. Du kan selv slå til et annet legemiddel når du ikke lenger bruker narkotika av valget. Kjent som cross-avhengighet, er det ikke utvinning
4

være skjermet for co-eksisterende psykiske tilstander;. Du kan være selv-medisinering. Denne tilstanden er kjent som en dobbel diagnose, og er felles for dem som misbruker stoffer. Fordi symptomene overlapper hverandre, er den eneste måten å nøyaktig fastslå dine psykiske behov for å avstå fra rusmidler.
5

Omgi deg med støtte. Søke innleggelse eller poliklinisk rusbehandling, avhengig av alvorlighetsgraden av symptomene dine og andre livssituasjon. Du vil lære å håndtere negative følelser som sinne, tristhet, sorg og depresjon uten medikamenter. Du ønsker kanskje å journal, praksis avspenningsøvelser, sette grenser og kommunisere assertively med andre. Lag et støttesystem for mennesker som verdsetter nøkternhet.
6

Formuler et tilbakefall forebygging plan. Identifisere triggere (personer, steder og hendelser) som bidrar til narkotikabruk og forberede seg på forhånd med sunne måter å håndtere dem. Opprettholde balansen i ditt liv med trening, riktig medisinsk behandling og fritidsaktiviteter. Finn pågående rusmisbruk ressurser som en ettervern gruppe på behandlingssenteret eller en lokal Anonyme Narkomane møtet.
7

Ikke slå deg opp for feil. Rusmisbruk er en sykdom som ikke kan kureres, bare remisjon er mulig. Recovery er en prosess, ikke en hendelse, og tilbakefall er en mulighet. Betrakt et tilbakefall et verktøy for læring snarere enn en grunn til å gå tilbake til gamle atferd.

helse

· Hva er årsakene til iskemisk tarmsykdom? 
· Typer Dysentery
· Slik Cure en Ringorm Med benzalkoniumklorid 
· Naturlig rettsmidler for bihulebetennelse 
· Åpne øynene til Ekstraordinær Verden 
· Om Kvelende 
· Rebif bivirkninger og hals hevelse 
· Hvor mye kalsium gjør en voksende barn trenger per dag? 
· Hvordan å donere hud etter bariatric kirurgi 
· Om effektiv behandling av Strep Throat