Hvordan stoppe håret vokser i øret mitt

Hår vokser i øret kan være skjemmende, pesky og irriterende. Mange prøver barbering, trimming eller smelter deres ørehår unna med kjemikalier, bare for å ha håret regrow. Teknologi og medisinske fremskritt har produsert en permanent måte å holde øret håret i å vokse. Instruksjoner
en

Spør legen din om laser hårfjerning kan være en løsning for deg og håret vokser i øret. Laser hårfjerning bruker en laser for å fjerne pigmentert hår og fungerer best på fair skinned personer med mørkere hår. Laser hårfjerning er vanligvis ikke affektive på grå, blondt eller rødt hår. Hvis du er en passende kandidat, kan du telle på en tredjedel av hår blir fjernet permanent med hver økt. Total fjerning av hår er mulig innen tre til fem økter av behandlingen.
2

Få en henvisning til en hudlege eller spesialist som utfører laser hårfjerning på en jevnlig basis. Be vennene dine om anbefalinger av utøvere også. Det er alltid best å ha noen leger å velge mellom. Ikke alle utøvere som utfører laser hårfjerning er leger, så det er klokt å være forsiktig i å velge hvem du ser for behandlinger. Velge en faktisk lege som kommer sterkt anbefalt av folk du stoler på vil bidra til å sikre at du ikke er utsatt for noen stygge laser hårfjerning uhell som medførte permanent, skjemmende arr.
3

møte alle dine potensielle laser hårfjerning spesialister. Skriv ned alle dine spørsmål og bekymringer og bringe dem til dine avtaler. Ta deg tid til å stemme dine bekymringer til utøveren og lytte til hva hun har å si. Dette skal hjelpe deg å bestemme laser hårfjerning spesialist med hvem du er mest komfortabel.
4

Gjør en avtale for den første økten av laser hårfjerning med spesialist. Det er normalt å være nervøs, men utøveren bør gå gjennom hva han gjør hvert steg på veien for å hjelpe deg å føle deg mer avslappet.
5

Delta på alle dine oppfølging laser hår fjerning avtaler. Husk at det vil ta flere økter med behandling før ørene er hårfri, så det er ikke en god idé å hoppe over avtalene dine. På slutten av behandlingen prosessen, vil du føle deg bra å vite at du ikke lenger har et problem med håret vokser i ørene.

helse

· Residential Treatment for problemfylte tenåringer 
· Styrking Termotilblivelsen og skjoldbruskkjertelen 
· Kirurgi for Cushings sykdom 
· Angst Disorder Hjelp pasifiserende Livet 
· Å gi opp røyking og De radioaktive elementer i sigaretter! 
· Hvordan å la gå av Guilt 
· Topp 10 presciption Diet Drugs 
· Hornet Vs. Yellowjacket 
· Acai Berry: Hvordan jeg mistet 30 pounds i under 30 dager ved hjelp av Acai Berr…
· Hvordan beregne Weight Watchers poeng i en oppskrift