Hvordan bruke midje-hofte ratio å oppdage Overspising

The midje-hofte-ratio er bare én måte å finne ut om noen er overvektig og muligens overspising. Den måles ved å dividere omkretsen av midjen til omkretsen av hoften. For kvinner, ligger rett midje-hofte-ratio ofte betraktet som en benchmark av attraktivitet. Du trenger
Kalkulator
Målebånd
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp et målebånd som ikke har noen strekk i den. En skredder tape fungerer best, men i en knipe, kan du bruke en liten metall målebånd.
2

Mål omkretsen av midjen din. Pakk målebåndet rundt den minste omkretsen av midjen din, holde tape alt på ett plan. Den minste omkrets er vanligvis et sted like over navlen.
3

Mål omkretsen av hoftene. Holde målebånd nivå, vikle den rundt hoftene på den bredeste delen av baken.
4

Del din midje størrelse ved hoften størrelse. Hvis du ikke har en kalkulator hendig, kan du besøke BMI kalkulator (se Ressurser nedenfor).
5

Vurdere resultatene dine. En sunn midje-hofte-ratio for menn er 0,95 eller mindre, mens en sunn midje-hofte for kvinner er 0,80 eller mindre. En høyere andel kan tyde på at personen er overvektig og derfor overspising.
6

Besøk en lege hvis midje-hofte-ratio er over de anbefalte standardene og hvis du føler at du spiser for mye. En høy midje-hofte-ratio kan bety at du er på et høyere risiko for diabetes, så legen bør anbefale en diett og mosjon plan for å redusere risikoen.

helse

· Slik starter Medicare & Supplemental Insurance 
· Hvilke Bees Leave Stingers? 
· Hjemmelaget Teeth Whitening triks 
· Recovery fra en annen Breast Augmentation 
· Negative bivirkninger med å bruke kolloidalt sølv 
· Bivirkninger av Remicade for Crohns sykdom 
· Diet Pill som fungerer Hvordan velge den beste Diet Pill 
· Hjem rettsmidler for Syke Hemlock
· Sunn og smakfull - Komme Flere Cherries i kosten 
· Radiologi Tekniker Jobs i Charlotte, North Carolina