Radiologi Tekniker Jobs i Charlotte, North Carolina

En radiologi tekniker i Charlotte, North Carolina, kan regne med å være ansatt ved et sykehus, legekontor som opprettholder en X-ray maskin, eller private arenaer som gir off-site radiologi for å verve medisinsk-omsorg leverandører. Det er bemerkelsesverdig at potensielle søkere til en jobb som en radiologi tekniker i North Carolina trenger ikke å være state lisensiert fordi det er ingen statlig spesifikke standarder. Plikter

Radiologi jobb i Charlotte involvere mer enn bare å ta røntgen. North Carolina helsepersonell også se til teknikere for å forberede pasienter for prosedyren ved å forklare det i detalj og gi bindeledd mellom henvisende lege og selve anlegget som gir radiologiske tjenester.
Employability
med

North Carolina radiologi teknikere har mulighet til å øke sin arbeidsevne ved å motta ytterligere opplæring i medisinsk sonography, hjerte-og bildebehandling, eller nukleærmedisin teknologi. Den bredere din kompetanse som en radiologi tech, jo større er sjansene for å finne lukrative sysselsetting i Nord-Carolina.
Training

Før søker arbeid i Charlotte, potensielle radiologi teknikere trenger for å passere treningsprogrammer akkreditert av den føderale regjeringen. Å øke sin appell til potensielle arbeidsgivere, dyktige radiologer også delta i det amerikanske Registry of radiologiske teknologer '(en kobling er plassert i Resources) sponset frivillig sertifiseringsprosessen, men siden delstaten North Carolina ikke har noen spesifikke standarder, det er ingen statlig spesifikk lisens som du må søke om.
Arbeidsgivere

Den fremste kilden til radiologi jobb i Charlotte, North Carolina, er Charlotte radiologi ( en kobling er gitt i Resources). Med arenaer i bryst bildebehandling sentre, sykehus, og også polikliniske X-ray anlegg - og et omfattende utvalg av røntgen - mottar henvisninger fra Charlotte leger og også fra omkringliggende områder
andre arenaer. for radiologi jobb i Charlotte, kan North Carolina

jobbsøkere i radiologi tekniker feltet også få hjelp av Health Care nettsted (en kobling er lagt i Resources) som viser 35 radiologi labs i Charlotte området. Hver liste har kontaktinformasjon, spesialiteter dekket på lab og i noen tilfeller også en nettside. Dette er et perfekt middel til å sende CV til målrettede arenaer.

helse

· Norgestimate bivirkninger 
· Hvordan Design en sykepleier kontor 
· Losing Vekt The Power Of Øve Nei 
· Sikkerhet under en flom Response 
· Foot helseproblemer 
· Behandling for tunge ring Infeksjoner 
· Hvordan å bli gravid etter spiralen 
· De beste måtene å lindre lunger 
· Tony Horton Og P90X Workout Program 
· Hvordan skille mellom dysleksi og ADHD