Hva er behandlingen for Overspisere?

Overspising lidelser er også kalt binge eating og tvangsmessig spising. Pasienter med disse lidelsene synes det er vanskelig å kontrollere mengden mat de spiser. En kjemisk ubalanse driver vanligvis tvang og /eller mentale tilstand, som må løses før vellykket behandling for overspising. Dermed fleste behandlingsprogrammer for overeaters adressere mer enn bare mat. Imidlertid må mange programmer også få pasientens kropp til en sunn tilstand før behandlingen starter, så mange pasienter kommer til programmet lider av de tøffe effektene av overspising og sykelig fedme. Helse Component

Når de delta i et program for overeaters, pasienter går på dietter designet av helsepersonell for å gjøre kroppen sunnere. Overspisere tendens til å ha - eller står i forhøyet risiko for - diabetes, høyt blodtrykk, hjertesykdom og andre sykdommer forårsaket av fedme og spise tomme kalorier. Dietter består av matvarer som disse pasientene må spise for å overleve sine forhold som er sekundært til overspising. Senere i behandlingen programmet, dietter undervise pasienter måter å bruke mat som drivstoff trengs for kroppen i motsetning til et medikament eller maske for dypere psykologiske traumer.
Atferdsterapi
< p> Overspising, som andre tvangsmessig forhold, har et atferdsmessig komponent som brensel tilstanden. Overspising, sammen med usunn mat som overeaters tendens til å konsumere, blir en dårlig vane behandling programmet må bryte. Dette er hensikten med problemet terapi. Pasienter lære måter å distrahere seg fra cravings, erstatte andre atferd for overspising og praksis sunne matvaner. Målet er å slå disse pasientene videre til en sunnere, aktiv livsstil og sunne vaner som er nonconducive til binging. Noen atferdsmessige helse behandlinger også følelsesmessig modifisering terapi. De virker å hjelpe pasientene kontrollere sine spise.
Psykoterapi

En av de viktigste delene av overspising behandling er psykoterapi. Overspising pasienter er ofte kjent for å lide av depresjon, angstlidelser og andre psykiske forhold. Den psykoterapi delen består av medikamentell behandling og private og gruppe økter med sikte på å komme til roten av problemet som mentalt og følelsesmessig mater overspising. Psykiatere og /eller psykologer lede denne delen av behandlingen, og ser ofte pasienter etter at de forlater innleggelse del av behandlingen.
Innleggelse omsorg

innleggelse omsorg programmer krever pasientene til å leve i renseanlegg før de har fullført programmet eller har den kompetansen som trengs til å bo hjemme uten binging. Medisinske fagpersoner, kliniske ernæringsfysiologer, ernæringsfysiologer og fitness og rehabiliterende spesialister er alle på hånden. Rom i anlegget er konstruert for bruk i boliger og er utstyrt for å håndtere overvektige pasienter, som er biter av utstyr som rullestoler og rullatorer. De ansatte overvåker pasientene nøye for helse, sikkerhet og etterlevelse.
Polikliniske /Vedlikehold programmer

overspising behandling fortsetter med poliklinisk behandling i form av hyppige møter, ved innsjekking ins og gruppearbeid. Pasientene blir ikke helbredet når de forlater renseanlegget, men kan finne suksess med hjelp av vedlikeholdsprogrammer.

helse

· Finn ut den måten å eliminere magen kroppsfett tiden 
· Hvordan bruke en mannlig ekstrautstyr Extender 
· Hva er den tryggeste medisin for type 2 diabetes? 
· Hvordan gjenkjenne symptomer på West Nile Virus 
· Næringsrik kosthold og trening Hvor viktig er dette for tarmproblemer? 
· Nutritional Supplements for Parkinsons 
· End Stage lymfom 
· Hvordan behandle Infant Herpes Infeksjon 
· Emergency Medicaid for graviditet 
· Kneprotesekirurgi for eldre