Måter å identifisere genetiske sykdommer i tidlig embryo

Genetisk testing er et tilbud til kvinner generelt etter uke 10 av svangerskapet. For par som står overfor høyere risiko for å ha en baby med en genetisk lidelse, er preimplantasjonsdiagnostikk tilgjengelig via in vitro fertilisering (IVF) til skjermen embryo før implantasjon. Genetiske lidelser

Genetiske lidelser er arvet fra et enkelt gen, kromosom fra en manglende, ekstra eller skadet kromosom, og multifactorial fra en kombinasjon av genetiske og miljømessige faktorer.
preimplantasjonsdiagnostikk (PGD)

PGD er en prosedyre tilgjengelig for par som gjennomgår IVF der en enkelt celle er fjernet fra et embryo før implantasjon i den kvinnelige pasienten. DNA fra cellen er analysert i et laboratorium og siktet for genetiske sykdommer.

Fordeler med PGD

Recessive og dominerende sex-linked lidelser, enkelt gen lidelser og kromosomavvik rearrangements er identifisert gjennom PGD. For par som frakter sex-linked eller enkelt gen lidelser, de med kromosomavvik lidelser og kvinner over 35, kunne PGD være gunstig i arbeidet med å ha en baby.
Genetic Counseling
< p> Genetiske rådgivere får opplæring i genetikk og kan hjelpe par vurdere sin risiko for å få en baby med en genetisk problem basert på familiens historie og resultatene av testingen.
Warning

Legen vil hjelpe deg å avgjøre hvilke genetiske screening tester som er aktuelle før og under svangerskapet basert på individuelle saken og hvordan du skal tolke noen testresultater.

helse

· Symptomer på en mild hjerteinfarkt 
· Hvordan fornye Medicaid Online 
· Hvordan å behandle sår gums 
· Slik unngår du at Eye Cancer 
· Bivirkninger av Sunitinib 
· Mold og kreft 
· Om Native American Healing Med Turquoise 
· Hva er den gjennomsnittlige kostnaden for in vitro-fertilisering? 
· Faktorer som påvirker utviklingen av diabetes 
· Diett for Acid Reflux & Candida