Celleforandringer & LEEP Prosedyrer

Loop elektrokirurgisk excision prosedyren (LEEP) fjerner unormal cervical vev ved hjelp av en tynn, lavspente elektrifisert wire loop. LEEP brukes for cervikal dysplasi oftest fordi den ikke ødelegger vevet. Dette gjør det mulig for legen å hente en intakt analyseprøve. Celleforandringer er en vekst på celleforandringer i livmorhalsen. Celleforandringer er diagnostisert ved å ha en celleprøve, en kolposkopi som er en ikke-invasiv prosedyre ved hjelp av en forstørrende linse for å vise livmorhalsen, og en biopsi av cervical vev for å teste for kreft. LEEP kontra andre prosedyrer

Leep er den mest populære behandlingen for celleforandringer fordi den ikke ødelegge cervical vev. Det er en enkel prosedyre med noen risiko eller bivirkninger, og er den minst kostbare prosedyren for celleforandringer. To andre alternativer, karbondioksid laser photoablation behandling (CO2) og cryocautery er destruktive, hindrer legen fra å skaffe en vevsprøve. CO2-laser behandling bruker en usynlig stråle av infrarødt lys mens cryocautery bruker lystgass å fryse vevet. Begge prosedyrer er nyttige for mild dysplasi.
LEEP Prosedyre

LEEP prosedyren er vanligvis gjort på legekontoret, en klinikk eller som et poliklinisk. Prosedyren tar mellom 10 og 20 minutter å utføre. Under LEEP prosedyre, kan det være noen mindre ubehag. Etter prosedyren, kan det være mild kramper og smerter i noen timer som kan lindres ved å ta en over-the-counter smertestillende. Det er vanligvis en liten mørk-farget utflod fra medisiner brukes på livmorhalsen for å kontrollere blødninger i noen dager og spotting som kan vare opp til tre uker etter LEEP prosedyren.

Etter LEEP prosedyren mest vanligste begrensningene er ingen tunge løft eller anstrengende fysisk aktivitet, bruk bind bare, ingen samleie og ingen skylling. Disse restriksjonene kan være på plass i opptil tre uker etter LEEP prosedyre. Sørg for å følge legens ordre.
Betydelig

LEEP er en enkel og effektiv metode for behandling av celleforandringer. Den store fordelen med å ha LEEP fremgangsmåte er at det er minimalt invasiv og tillater legen å fjerne alle forandringer cervical vev som skal analyseres av en patolog helt. Er det noen risiko, og ingen i-pasient sykehus opphold er nødvendig.
Risks
p Som med alle kirurgiske inngrep, det er komplikasjoner som kan oppstå. Komplikasjoner av LEEP prosedyren du bør være klar over er sjansen for å utvikle en infeksjon i livmorhalsen eller livmoren og livmorhalsen stenose som er en innsnevring av livmorhalsen. Det er også en høyere risiko for å ha en prematur baby etter LEEP.

Alle som er allergisk mot lateks eller jod eller sensitive for medisiner bør informere sin lege. Gravide kvinner bør ikke ha LEEP prosedyren gjort. Forhold som kan forstyrre LEEP er menstruasjon, betennelse i livmorhalsen og /eller akutt bekkeninfeksjon. Snakk med en lege hvis du har noen av disse forholdene.

helse

· Å være sikker kjøring At Night 
· Hva er IgE nivåer? 
· Hvordan søke om Medicare i New York 
· Hva er en Chair Massage? 
· Hvor å Feilfri Mat Splatter i en Advantium Oven
· Extreme Tannverk 
· Botemidler for cellulitt 
· Hvordan behandle en Breast Infeksjon 
· Hvordan Pull Ups Kan og vil få deg Ripped 
· Akupunktur for Face & Neck Pain