Feber og akutt HIV-syndrom

HIV er en progressiv sykdom, med distinkte stadier å være tydelig, fra overføring til sent stadium AIDS utvikling. Akutt HIV-infeksjon er en av de tidligste perioder, når testene ikke engang oppdage virus i legemet, men som kan forårsake feber og andre influensalignende symptomer. Akutt HIV-infeksjon

Den akutte fasen av HIV-infeksjon, kjent som "primær HIV-infeksjon", "akutt HIV-syndrom" og "serokonversjon," er scenen der viruset er formeringsmateriale men ikke aktivt å skade kroppen.
feber og andre symptomer

Fever er en av de vanligste symptomene som oppstår under akutt HIV-infeksjon. Andre symptomer inkluderer svakhet og tretthet, hodepine, kvalme og oppkast, og diaré. Oppstå
alvorlighetsgrad av feber

Høy feber eller kronisk lavgradig feber i omtrent 95 prosent av alle mennesker går gjennom akutt HIV-infeksjon. Alvorlighetsgraden kan variere fra person til den neste, og blir ofte forvekslet for influensa eller kyssesyke.
Diagnostikk av HIV infeksjon

Diagnostikk av HIV i den akutte infeksjonen stadium kan være meget vanskelig. Det er som regel ikke nok HIV i kroppen for å gi positive resultater i antistoff tester som er mest brukt til å diagnostisere infeksjon.
Behandling av feber og HIV-infeksjon
< p> Feber i forbindelse med akutt HIV-infeksjon kan behandles ved hjelp av standard over-the-counter medisiner på samme måte som influensa-eller kulde-relaterte feber ville bli behandlet. HIV-infeksjon er mye vanskeligere å håndtere, men kan som vanlige antiretrovirale medisiner anbefales ikke mens immunsystemet er fortsatt sunt, så tidlig behandling føre til viral resistens mot medisinene.


helse

· The Complete Herbal Behandling for hårtap 
· Hva er hensikten med Medicare? 
· Hjerne halvkule Funksjoner 
· Gode ​​Foods for Gastric Reflux 
· Alternative Gonoré Behandling 
· ANSI Regler om Sikkerhetsvester 
· Tegn og symptomer på Nut Allergi 
· Slik bruker du en lav salt diett for å lette symptomer på leddgikt 
· Hva er farene ved Pco Eye Surgery ? 
· Hva er de helsemessige fordeler av øl og vin?