Den beste behandling for Vorter

Den beste behandlingen for vorter vanligvis avhenger av plassering og antall vorter du har. Vorter er svært vanlig, men også smittsom, hud vekster som er forårsaket av HPV. Humant papillomavirus er en gruppe virus som forårsaker en rekke sykdommer, inkludert vanlige vorter, kjønnsvorter og noen typer livmorhalskreft. Det er urte rettsmidler for vorter som er trygge og naturlige, over-the-counter vorte fjerning og medisinske prosedyrer for virkelig gjenstridige vorter. Velge den beste behandling avhenger av en rekke faktorer. Å se en lege

Sannsynligvis den raskeste måten å fjerne en vorte er en medisinsk prosedyre. Dette er også den mest kostbare løsning. Hudleger har noen teknikker som utføres på kontoret. En metode er kryoterapi. Med denne metoden vorten er frosset ved å anvende flytende nitrogen. Vorte faller deretter av. En annen medisinsk behandling kalles electrocautery. Med denne fremgangsmåten en elektrisk strøm blir brukt til å brenne bort de vorter. Et tredje alternativ er å bruke kjemikalier som trichloroascetic. Et stoff påføres vorte som brenner bort eller skreller av lagene i vorte.

Kirurgi er et annet alternativ å fjerne vorte med en skalpell eller en laser. Leger kan også foreskrive aktuell kremer som Aldara å behandle kjønnsvorter. Medisinske prosedyrer er den beste måten å fjerne en stor gruppe av vorter eller vorter som ikke svarer til andre former for behandling.
Bruke Over-the-counter salver og kremer
< p> Compound W og TinaMed vorte Remover er kommersielle vorte fjerning. Disse typer vorte fjerning vanligvis har en syre som sin viktigste ingrediens, som forsiktig eksfolierer lagene i vorten, sloughing dem av før vorte er borte. Salisylsyre, det samme stoff som finnes i aspirin, er det mest vanlig ingrediens. Noen av disse vorte fjerning er kremer, mens andre er kremer eller geler. Det er også hjemme-kryoterapi kits som bruker kjemikalier å fryse utenfor vorte. Disse kommersielle produkter er best for middelsstor vorter i lite antall.
Hjelp av naturlig rettsmidler

For ett eller to små vorter som ikke forstyrrer daglige aktiviteter, urte eller hjemme rettsmidler kan være effektive. Ved hjelp av milde syrer til å fjerne vorter kan ta noen uker, så naturlig rettsmidler er best for små vorter. Sitronsaft og limesaft har sitronsyre syrer. Eple cider eddik og hvit eddik har asketisk syre. Disse naturlige syrer er sikker og billig å bruke. Ved å bruke disse væsker til vorter et par ganger om dagen, vil en forbedring etter hvert bli sett. Det er også essensielle oljer som er blitt foreslått av helhetlige healere i behandlingen av vorter. Bjørk olje og sitron balsam olje begge inneholder syrer som Slough off vorte lag. Tea tree olje er olje som brukes til å behandle vorter. Påfør en eller to dråper av oljen til det vorte et par ganger om dagen. For best resultat fortsette denne prosessen i noen uker.

helse

· Shin Splint behandling og forebygging 
· Slik håndterer du en mandlene som voksen 
· Hvordan å lære om tretthet forårsaket av kjemoterapi 
· Hvordan finne noen fødselssted 
· Hvordan skiller Major Depressive Disorder & Dysthymic Disorder gjøre? 
· VOKSING Behandling Edinburgh brasilianske Eller Hollywood 
· Hva er i magi munnvann ? 
· Er Club Feet genetisk? 
· Hvordan å befrukte Wheatgrass
· Saw Palmetto Hårtap Behandling