Typer hårtap sykdommer

Hvis du er syk, er håret ditt kommer til å være syk også. Det er svært sannsynlig at håret vil falle ut på grunn av dine kompromittert helseproblemer. Faktisk kan håravfall være det første tegn på at det er noe galt med deg. Alopecia areata

Alopecia areata er en autoimmun sykdom, og det kan være genetisk, siden tilstanden har en tendens til å kjøre i familier. Noen ganger håravfall er permanent, andre ganger er det ikke
endokrine sykdommer

Endokrine sykdommer, slik som lupus eller en feil i skjoldbruskkjertelen som enten er overaktiv eller underactive. , kan føre til hårtap, ifølge Hairdiseases.com.
hodebunnen Ringorm

hodebunnen ringorm i er sopp familie av sykdommer, ifølge MayoClinic. com. Det manifesterer seg som skallet patcher som er røde og kløende.
Telogen effluvium

telogen effluvium regnes som en stressrelatert hårtap tilstand. Det kan være forårsaket av høy feber, fødsel, ekstrem psykologisk stress, en alvorlig infeksjon eller kirurgi eller sykdom, ifølge Hairlosslibrary.com.
Soppsykdommer

Fungal lidelser, noe som kan være effektivt behandlet med anti-sopp-medisin, kan gjøre håret ditt faller ut.
Anemi
p Hvis du er oppbrukt av jern, vil dette gjøre deg blodfattig. Anemi kan føre til at håret til å falle ut. Styrke din diett med jern-rik mat eller jern kosttilskudd.

helse

· Small Vessel Ischemic Disease 
· Hvordan bruke DMSO Flytende 
· Hvordan snakke med legen din om Fedme 
· Hånd over munnen Exercise 
· Slik fjerner du Apple Dock Reflection
· Hvordan unngå problemer med Astigmatisme og objektiver 
· Øvre visdom tann Pain 
· Hjem Health Care Rettigheter og ansvar 
· Kunne Alzheimer S kobles til Periodontal sykdom? 
· Hvordan komme Family Health Plus i New York