Hvor lenge varer etter menopausen Hårtap hos kvinner Siste?

Som kvinner tilnærming overgangsalder, de ofte opplever endringer i sine organer, inkludert håravfall. De amerikanske kvinner Association anslår at 30 prosent av kvinner opplever noen form for hårtap eller tynning som de går gjennom overgangsalderen. Hårtap kan fører til bekymringer om hvor lenge tapet vil vare og om de vil stå helt skallet. Håravfall etter post-menopause kan tilskrives flere faktorer, og mens det kan være skremmende, for de fleste kvinner gjør det ikke varer evig. Skjoldbruskkjertelen

Ifølge den amerikanske Thyroid Association, den vanligste årsaken til hårtap hos kvinner under menopausen perioden er en lav funksjon i skjoldbruskkjertelen. Symptomene på lavt fungerende skjoldbruskkjertelen er tretthet, tørr hud, vektøkning og håravfall. Dette er også symptomer på overgangsalder, noe som fører mange kvinner å tillegge deres tynt hår til overgangsalderen uten å få deres skjoldbruskkjertelen nivåer checked.If hårtap eller hår tynning er forårsaket av et lavt fungerende skjoldbruskkjertel det vil ikke stoppe før den underliggende årsaken er adressert. Kontroll skjoldbrusk nivåer er gjort gjennom en enkel blodprøve, og hvis nivået er lavt, vil du bli plassert på en daglig syntetisk skjoldbrusk medisiner pille. Når legen bestemmer riktig dosering, som kan ta flere måneder å oppnå, bør håret tynning og tap betydelig bremse eller stoppe alle sammen.
Hormoner

I tillegg til skjoldbrusk problemer, kan en endring i hormonnivået også forårsake betydelig hårtap hos kvinner som er forbi overgangsalderen. En kvinnes hormoner svinge, noen ganger mye i løpet av menopause forlater kvinnen med en reduksjon eller økning i mange elementer, blant annet testosteron. Hvis en kvinne har en stor økning i hennes testosteronnivå etter overgangsalderen, kan hun oppleve håravfall eller tynt mye i samme mønster som et menneske opplever det som han ages.A blodprøve kan bestemme nivået av mannlige og kvinnelige hormoner i kroppen, og medisiner kan være foreskrevet for å justere disse nivåene, slik at håravfall eller tynt er redusert eller halted.Hormone replacement therapy ikke bærer noen risiko, så det er viktig å diskutere det med legen din og finne ut om det er den riktige løsningen for deg.

Stress

En annen viktig faktor i hårtap for kvinner etter overgangsalderen, er stress. Det kan ta flere måneder for en stressfaktor i noens liv for å utløse hårtap. Derfor, når du søker årsaken til håravfall eller tynt, er det viktig å se tilbake på de siste 90 dagene. Hvis en venn eller elsket en død, en skilsmisse skjedde, en jobb som gikk tapt eller noen alvorlige faktor som skjedde, kunne håravfall være et resultat av stress. Hver person håndterer stresset annerledes, så det kan noen ganger være vanskelig å avgjøre om hårtap og tynning er forårsaket av stress eller av en underliggende medisinsk problem.
Medisiner

medisiner kan utløse hårtap hos kvinner som er forbi overgangsalderen. Flere hjerte medisiner, samt medisiner foreskrevet for andre forhold, har vært kjent for å lage hårtap hos noen kvinner. Hvis det er funnet at medisin er den underliggende årsaken til hårtap, kan legen være i stand til å foreskrive et annet legemiddel som vil løse problemet uten å forårsake håret til å falle ut. Så snart medisinen er endret hårtap bør opphøre.
Genetics

For noen kvinner, håravfall etter overgangsalderen er arvelighet, som betyr ikke mye som kan være gjort for å stoppe det. For kvinner som lider av genetisk hårtap, avhenger av hvor lenge det vil skje på hvor lenge det varte, og hvor alvorlig det var for andre kvinner i sine familier.
Time Frame

overgangsalder påvirker hver kvinne annerledes, og de problemer og problemer som følger med det kan varieres. Hvis du opplever hårtap eller merker at håret er tynt du bør gjøre en avtale med legen din for å finne årsaken og se om det kan løses gjennom medisinsk intervensjon.

helse

· Hvordan Sammenlign Prevensjon Brands 
· Hjem rettsmidler for dårlig ånde 
· Miste vekt på Quick Fix Dietter Way 
· Minoxidil FAQ 
· Hvordan lage en tidsplan for Daily Meals
· Hvordan tilbakeviser Bugs 
· Hvordan styrke ryggmusklene 
· Hva kan man forvente etter Prostate stråling? 
· Nettopp Hva Task vil gjøre A Light Oncology Medical Professional oppnå? 
· Du kan få barn etter en Mageplastikk?