Hva er årsaken Hyppig hodepine?

Hyppig hodepine kan føre til tapte arbeid, skole tid eller andre aktiviteter. Nøkkelen til den riktige behandling av hodepine er å kjenne den underliggende type og årsaken. Det finnes forskjellige typer hodepine, og de er ikke alle behandles med samme medisiner.
Hodepine
Egenskaper

typer hodepine er migrene, sinus og spenning. Av tre, en tendens til å være en migrene jo mer alvorlig når det gjelder smerte, som varer i timer og noen ganger dager. Spenningen hodepine oppstå på grunn av stress, mens en sinus hodepine er forårsaket av sinus press.
Behandling
Behandling alternativer

Migrene behandling er todelt. Medisinering er tatt ved utbruddet av en migrene og daglig forebyggende medisiner er tatt til leksjon forekomstene. Spenningshodepine behandles med ibuprofen, paracetamol og avslapping. En sinus hodepine er behandlet med nesespray eller en antibiotika hvis en infeksjon er til stede.
Betydning

Migrene har en tendens til å kjøre i familier. Spenningshodepine synes å være den vanligste. Tendens
Hensyn

Flere kvinner enn menn å lide av migrene og spenningshodepine, mens Sinus hodepine synes å påvirke menn og kvinner likt.
Warning

Personer med kontinuerlig hodepine bør se en lege for å utelukke alvorlige årsaker, og for å finne andre behandlingsalternativer.

helse

· Hvordan avlaste en Tension Hodepine 
· Årsaker til astma 
· Slik gjenkjenne Cymbalta abstinenssymptomer 
· Tilbake Acne Remedy - Hvor Å behandle et problem 
· Slik deaktiverer Intel Gamma Control
· Hvordan å drikke upasteurisert eddik 
· Normal pulsfrekvens for en Mann 
· Nevrologisk Disorders 
· Hva er den største - Sized Veggedyr ? 
· Stress og angst angrep Effect Snorking?