Problemer med forhøyede triglyserider

Å bli fortalt at du har høye triglyserider er noe du ikke ønsker å høre. Visjoner av hjerneslag og hjerteinfarkt rase gjennom hodet ditt. Høye triglyserider er absolutt noe å være bekymret og noe du vil ønske å begynne å senke umiddelbart. Snakk med legen din om en diett og treningsprogram som skal kunne redusere triglyserid tall. Hva er Triglyserider?

Triglyserider er fett molekyler som finnes i blodet. Det er et lipid som er oftest forbundet med en annen blod lipid: kolesterolacyltransferase. Disse to lipider sammen bidra til å gjøre opp din blodplasma.

Kroppen stammer triglyserider fra maten du spiser og lagrer det i fettceller. Hormoner slipper triglyserider mellom måltidene når energien er nødvendig. Når du spiser, ikke kalorier kroppen din ikke bruke umiddelbart blir omdannet til triglyserider.
Forhøyede triglyserider

Legen din vil sjekke deg triglyseridnivå med en blodplasma test. Denne testen skal gjennomføres etter en natts faste, fri mat og alkohol. En blodplasma test vil gjøre en opptelling av triglyserider i plasma.

The National Cholesterol Education Program anser normale triglyseridnivåer å være mindre enn 150 mg /dl. Du anses borderline høyt hvis ditt nivå varierer 150-199 mg /dl. De med høye triglyserider har en rekkevidde 200-499 med svært høye nivåer som er over 500 mg /dl.
Koronar hjertesykdom Link

Holde triglyserid nivå normalt er avgjørende for å holde hjertet sunt. Høye triglyserider har vært knyttet til koronar hjertesykdom i svært lang tid. Det er fortsatt ukjent med hensyn til om den triglyserider faktisk skape et problem hjerte eller er symptomatisk for andre problemer. Uansett vil redusere triglyserid nivå bidra til å redusere risikoen for koronar hjertesykdom, hjerteinfarkt og hjerneslag.

Koronar hjertesykdom er en tilstand der plakk bygger langs innvendige blodårene. Det blir også referert til som koronarsykdom. Som plakk bygger, er det mindre diameter og elastisitet til de arterier for å tillate blod å strømme gjennom. Dette kan føre til blokkering fører til hjerteinfarkt eller hjerneslag. Plakett resultater fra oppbygging av lipider og andre stoffer som finnes i blodet. |
Andre medisinske tilstander

høye triglyserider kan foreslå andre medisinske tilstander. Legen din vil teste deg for ubehandlet diabetes mellitus som kan føre til høye triglyseridnivåer. Siden triglyserider er en kilde til energi for kroppen din, trenger en diabetiker å holde dem riktig overvåket til å regulere insulinnivået.
P Det er flere genetiske forhold som fører til høye triglyseridnivåer. De omfatter familiær kombinert hyperlipidemi, familiær dysbetalipoproteinemi, familiær hyperkolesterolemi og familiær hypertriglyseridemi. Disse forholdene mener du vil mest sannsynlig ikke være i stand til å kontrollere høyt triglyserid nivåer med kosthold og mosjon alene.
Redusere Triglyseridnivåer
p Hvis du er diagnostisert med høye triglyserider som er ikke genetisk forårsaket, bør du være i stand til å kontrollere tilstanden med kosthold og mosjon. The American Heart Association anbefaler en diett lav på fett, erstatte umettet fett for mettet fett. Hvis du er overvektig, vil komme ned til målet ditt i vekt i stor grad redusere triglyseridnivåer. Delta i en aerobic aktivitet i minst en halv time fem dager per uke for å bygge muskler og redusere fett. De fleste kan holde sine triglyseridnivåer normal gjennom smarte kosten justeringer og trening.

helse

· Shinto Diet 
· Hvordan bli kvitt Halitosis 
· Hva er Akutt-Care Hospitalization? 
· Tegn og symptomer på en alkoholiker 
· Hva Macuhealth kan gjøre for macula degenerasjon 
· Øvelser for en betent Knee 
· Botemidler for barn Migrene Hodepine 
· Har du lider av nyrestein Problemer - Finn ut hvordan å behandle dem 
· Hvordan komme på the Bone Marrow Transplant List 
· Hva er behandlingen for Blodpropp?