Acidophilus kur for acid reflux

Behandling av sure oppstøt, eller gastroesophogeal reflukssykdom (GERD) med acidophilus er en mild, lett-å-prøve middel som kan være gunstig for å redusere sine symptomer. Selv om det er få vitenskapelige studier for å sikkerhetskopiere de helsemessige påstander om acidophilus kosttilskudd, de er billig, lett tilgjengelig og generelt anses som trygge. Funksjoner

Acid reflux oppstår når muskelen som åpner og lukker nederst i spiserøret for å la mat i og holde fordøyelsesenzymer juice eller syrer ut fungerer ikke skikkelig. I dette tilfellet, noen av fordøyelsesenzymer juice fra magen gå tilbake opp spiserøret, og skaper halsbrann og en bitter smak bak i munnen. Når denne tilstanden skjer to ganger eller mer per uke i mer enn seks måneder, betyr det GERD er til stede.
Hensyn
p Det er noen bevis, ifølge Dr. Allen Spreen, for å antyde at acidophilus, tatt ofte nok og med andre kosttilskudd, kan balansere fordøyelsesenzymene i magen og holde syren der det hører hjemme - i magen. Dette må gjøres i forbindelse med behandlinger som vil styrke muskelen som kalles lavere esophageal sphincter eller LES.
Funksjon

Ifølge Spreen og andre som tout denne metode for herding sure oppstøt, ved å undertrykke syren ved anvendelse av tradisjonelle medisiner, produserer magen, som trenger syre, simpelthen mer, noe som resulterer i et problem som aldri går bort. Funksjonen til acidophilus, i forbindelse med et enzym formel som er lik den saltsyre i magen, bidrar til å løse dette problemet. Den referanser nedenfor har mer informasjon om bestemte produkter for å prøve.
Beskrivelse

Lactobacillus acidophilus er en melkesyre-produserende bakterier antas å ha gunstige effekter på fordøyelsen og generell helse. Det er en av hva regnes som "gode bakterier" som må være til stede i tarmen. Andre er L. bulgaris og L. bifidus. Alternativ medisin støttespillere hevder at mangel på disse og andre gunstige bakterier i tarmen kan føre til en rekke helseproblemer.
Fordeler

Helseproblemer som kan bli hjulpet av øke antallet gode bakterier i tarmen inkluderer forstoppelse, diaré, slimete kolitt og tarmbrokk, dårlig ånde, kolesterol og akne. Tar acidophilus enten i yoghurt eller i et supplement bør arbeide raskt for å lette din acid reflux. Det er ingen rapporterte bivirkninger for å ta acidophilus. Acidophilus bør tas først i morgen på tom mage eller minst en time før måltider. Hvis du ikke ser bedring i acid reflux svært raskt, bør du kontakte lege.

helse

· Hvordan regrow Tannkjøttet 
· Mesothelioma Symptomer og tester for Mesothelioma 
· Medisinsk utstyr som brukes i kardiologi 
· Lav Kolesterol Diet for kvinner 
· Magesår Problemer 
· Wellness Tourism: Framtiden i Helse 
· Alkoholforbruk med Crohns sykdom 
· Anti Aldring Wrinkle Cream: Hva gjør en Anti Wrinkle Lotion Work 
· Hvordan lage Onion Lim for en tannpine 
· Du kan bli kvitt Kjønnsvorter?