Tegn og symptomer på en hiatal Brokk

En hiatal brokk, også ofte referert til som en hiatus brokk, er en brokk i øvre gastrointestinal regionen. Det er forårsaket når en øvre del av magen tårer gjennom en del av membranen, og bryter inn i thorax. En hiatal brokk kan fremme ubehag hos individer og kan også utgjøre betydelige helserisiko. Acid Reflux

En hiatal brokk innebærer en rift i slimhinnen i mellomgulvet, vevet som fysisk skiller magen og thorax. Magen kan deretter flytte opp i mellomgulvet sammen med den nedre esophageal sphincter. Normalt holder lukkemuskelen magen fordøyelsesenzymer syrer fra å reise tilbake opp i fordøyelsessystemet. Med en brokk, kan syren surge oppover og forårsake gastroøsofageal refluks (GER) og gastroøsofageal reflukssykdom (GERD). Vanlige symptomer på GERD og GER omfatte en brennende følelse i brystet, samt en sur smak i baksiden av munnen. Dette er den vanligste tegn eller symptom på en hiatal brokk, selv om brokk i seg selv vanligvis går udiagnostisert mindre individer har alvorlig GER eller GERD som krever en nærmere undersøkelse.
Brystsmerter

bevegelse av indre organer på grunn av svekkelse av muskelvev forårsaket av hiatal brokk kan skape fysisk brystsmerter. Smerten er vanligvis en kjedelig verke i brystet. Imidlertid kan noen lider av en hiatal brokk oppleve et skarpere pang i brystet.
Kvalme og Appetite
p Som den hiatal brokk vokser, mer av magen organ kan bevege seg oppover i brystet. Dette kan føre til helsemessige symptomer relatert spesielt til magen. Enkelte personer kan oppleve varierende grad av kvalme. Andre personer kan merke endringer i sine lyster, blant annet en økt appetitt eller redusert følelse av sult. I tilfeller av ekstremt store brokk, kan enkeltpersoner synes det er vanskelig eller smertefullt å svelge mat.
Pusteproblemer

grunn av brokk skyve inn i mellomgulvet, en uvanlig, men ikke uhørt symptomet er et pustevansker. Dette kan føles som et trykk i brystet beslektet med følelsen forårsaket av astma. I motsetning til astma, vil personer som tar steroid medisiner for astma sannsynlig ikke merke en betydelig reduksjon i pusteproblemer fordi brokk ikke vil reagere på steroider.
Behandling

Vanligvis , er en hiatal brokk behandles for sine symptomer snarere enn den faktiske brokk. Små til milde brokk er vanligvis symptomfri og ikke lagt merke til av den enkelte. Hvis det er symptomer, vil leger ofte foreskrive medikamenter for disse symptomene for å lindre smerte og ubehag hos pasienten. Bare i alvorlige tilfeller vil individer bli operert på å fjerne selve brokk. Vanlige medisiner foreskrevet for å kurere symptomer inkluderer over-the-counter reseptfrie syrenøytraliserende midler som tums, eller reseptbelagte medisiner som protonpumpehemmere å behandle GERD forårsaket av et brokk.

helse

· Chigger hudirritasjon 
· Hva er fordelene av fiskeolje Konsentrat? 
· Informer deg selv om hjerteinfarkt 
· Hvordan Stock Fellesskap Emergency Response Team Supplies 
· 17 Enkle måter å miste vekt 
· Hvordan å behandle Isjias Nerve Pain 
· Hva er symptomene på binyrene Problemer? 
· Kognitive symptomer på MS 
· Hvordan rengjøre og bleke proteser Fast 
· Hvordan kjøpe Apothecary Products