Flytende Acid Reflux OTC Medisiner

Acid reflux er et ganske vanlig problem oppleves av folk flest på et eller annet tidspunkt. Men når det skjer, er det fint å vite hva medisiner kan bidra til å lindre smerter, og hvordan akkurat de fungerer. Informer deg selv slik at du kan bestemme hvilke alternativer som er best. Hva er Acid Reflux?

Acid reflux oppstår når syre i magen forsvinner tilbake inn i tarmen og i spiserøret. Dette skjer fordi esophageal sphincter slapper av og gjør at væske inn i spiserøret. Det kan være forårsaket av krydret mat, astma, røyking, eller bare bøyd fremover. I alle fall når acid ikke stige opp spiserøret det fører til en brennende følelse ofte referert til som halsbrann. Kortsiktig halsbrann er vanligvis kurert relativt lett av over-the-counter (OTC) medisiner.
Gaviscon

Gaviscon er tilgjengelig i flytende OTC form, og bør være administrert ved de første tegn på syre reflux. Måten det fungerer på er ved å lage det som kalles en "flåte" i magen. Dette betyr at når det kommer ned i magen, ingrediensene danne en barriere på toppen av magesekken, og hindrer væsken (inkludert syre) blir hentet fra magen og inn i spiserøret.

Pepcid AC

Pepcid AC er det som kalles en H2 Blocker, noe som betyr at den blokkerer en bestemt type histamin. Det finnes ulike typer av histaminer som er utgitt gjennom forskjellige deler av kroppen, men Pepcid AC blokkerer en bestemt type histamin i magen. Histaminer i magen forårsake mer syre som skal produseres. Ved å blokkere disse histaminer, er syre redusert, noe som resulterer i nedgangstider av syre tilbake i magen der det hører hjemme.
Alka-Seltzer

Alka-Seltzer har tre hovedingredienser: aspirin, sitronsyre og natriumbikarbonat. Den aspirin er en anti-inflammatorisk, noe som bidrar til smerte. Men så vidt redusere sure oppstøt, som er opp til det sitronsyre og natriumbikarbonat. Når den kombineres med vann, ingrediensene skape antacida. Når de er inntatt, binder de med overflødig syre i magen, nøytralisere brenne, og eliminere acid reflux.
Vedvarende Acid Reflux

Sporadiske acid reflux kan bli en plage, men det kan også bli tatt vare på ganske enkelt. Hvis derimot, opplever du sure oppstøt vedvarende, eller uten provokasjon, kan det være lurt å søke hjelp hos en lege. Noen ganger for mye syre reflux kan være et symptom på en mer alvorlig problem, som gastroøsofageal reflukssykdom (GERD) eller i sjeldne tilfeller med kreft. Hvis du er bekymret, er det best å snakke med legen din og diskutere behandlingsalternativer.

helse

· Narkotika for hormonbehandling 
· Hvordan behandle Infiserte myggstikk 
· Hvordan lage et fedd Tannverk Komprimer 
· Hvordan utforme en Aged Care Room for demens 
· Worlds Best Moisturizing Cream For Men-Bruker du det? 
· Lunken svamp bad Prosedyrer 
· Mat for migrene Relief 
· Rettsmidler for Håravfall grunn av skjoldbruskkjertelen 
· Symptomer på en brokk i en baby 
· Hva slags puter jeg kan sove på å støtte nakken?