Hvordan behandle Hepatitt C Med Interferon

Hepatitt C er en svært alvorlig form for leversykdom. Tilstanden er gjort mer alvorlig av det faktum at folk flest ikke utad viser symptomer, noe som betyr at de ikke vet at de har sykdommen og derfor ikke praktisere forebygging. Ved den tiden leverskade er synlige, har hepatitt C-kommet ganske langt og kan være vanskelig å behandle. En av de behandlingsmetoder for hepatitt C er et injiserbart legemiddel kalles interferon. Du trenger:
Blodprøver
Interferon injeksjoner
Ribavirin
Smertestillende midler
Vis flere instruksjoner
en

Har blodprøver som viser ikke bare den virusmengde (hvor mye av hepatitt C-virus er i blodet), men som genotype av sykdommen må. Genotype 1 er den vanligste og krever interferon behandlinger for nesten et år. Genotypene 2 og 3 er mindre alvorlige og krever interferon injeksjoner for omtrent seks måneder.
2

Diskuter muligheten til å kombinere interferon behandlinger med en oral medisin som heter ribavirin. Mayo Clinic eksperter forklare at ribavirin er en anti-viral narkotika som ofte gis i kombinasjon med interferon i et forsøk på å utrydde hepatitt virus i en behandlingssyklus (se Ressurser).
3

Sats på pegylert interferon injeksjoner som administreres én gang i uken. Denne nyere, mer langvarig form av interferon avviker fra standardversjonen av stoffet som må injiseres tre ganger ukentlig. Effektiviteten av enten type legemiddel er den samme.
4

Ta en smertestillende en time eller to før dine interferon injeksjoner for å bekjempe smerter og influensalignende symptomer som kan oppstå. Spør legen din for å anbefale en smertestillende som er trygt for deg å bruke.
5

La legen vite om bivirkninger fra interferon blir for alvorlig for deg å håndtere. I tillegg til achiness, kan du ha problemer med å konsentrere, føle seg deprimert og irritabel og opplever søvnløshet. I noen tilfeller kan dosen av interferon justeres.

helse

· The History of the Polio Virus 
· Hvordan tannlegekontor kan dra nytte av TMJ Diagnostic Spørreskjema 
· Hva er fordelene med mer enn fem år på alendronat? 
· Symptomer på Juvenile Diabetes 
· Hvordan forsvare seg mot Veggedyr 
· Hjem rettsmidler for kviser - problemet med tenåringer 
· Master Cleanse Secrets 
· Managing Stress inkontinens: Komfortabel, attraktiv, sikker Inkontinens Pants Fo…
· Hvordan bruke Imiquimod 
· Hvordan Curb Coffee Cravings